[]

anti-aging başlama yaşı kaç ola ki?

duyurunun bakımlı hatunları ve erkekleri sorum size. anti-aging ürünler başlama yaşı ortalama kaç oluyo? fazlasıyla beyaz ve hassas bi cildim var ayrıca da çok ince. yanaklarım da hafiften kırmızı, kılcal damarlarım belirgin yani. bu sebepten özel günler dışında makyaj yapamıyorum alerjik reaksiyon gösteriyorum hemen. uzun zamandır cilt temizleyici ürün bile kullanamıyodum aynı sebepten, doğal sabunlarla cildimi temizliyodum.

geçen ay diadermine marka parabensiz ve silikonsuz hassas ciltlere özel high tolerance cilt temizleme ve bakım setlerini gördüm. yine alerji yapar da kullanamazsam diye set halinde almak yerine sadece beyaz çaylı yüz temizleme jeli ve nemlendirici kremini aldım -başka kullanan varsa diye özellikle detaylı yazıyorum- sorunsuz kullanabiliyorum. bi dahaki gittiğimde de serinin diğer ürünlerini alayım da artık ufaktan bakım yapayım kendime diyorum.

yaş 27 ancak cilt yaşım çok daha genç. sivilce bile çıkmaz kolay kolay, cildimi yormadığım için yaşıtlarımda ufaktan da olsa beliren kaz ayağı emareleri falan bende yok. ama yaş 30a yaklaşıyo. kırışıklıklar olduktan sonra değil olmadan korumak lazım düsturuyla hareket ederek high tolerance serisinin tonik-gece kremi-gündüz kremi serisine başlamanın vakti midir? yoksa yaş bi 30 olsun sonrasında mı başlayayım? başladı mı devamını getirmek lazım çünkü, pek iradeli bi insan da değilim bi gün yapsam bi gün üşenirim falan kaş yapayım derken göz çıkartmak olur mu bu işi aksatmak?

 
Yalnız o anti-aging kremlerinin çoğu hiç bir işe yaramıyor veya düzenli kullanımda geçici etki sağlıyorlar. anti-aging'den daha önemlisi sağlıklı beslenmenizi, güneşten olabildiğince kaçınmanızı ve kullanıyorsanız eğer sigara'yı bırakmanızı öneririm. Yanlış beslenme, UV ışınları ve sigara cilde en çok zarar veren şeyler çünkü. Bir de o anti-aging kremlerinin en büyük özellikleri gençleştirmeleri değil cildi çok güzel nemlendirmeleri. cildinizi kurumasına izin vermezseniz de genç görünümünüzü koruyabilirsiniz. Bu şekilde atıyorum 40'lı 50'li yaşlarınıza geldiğinizde en azından düzenli sigara içen, sağlıksız beslenen, güneşleneceğim diye kömüre dönen, kuru ciltli yaşıtınız birine görünüm olarak en az 10 yaş fark atabilirsiniz. Siz hala 30'larınızda gibi görünürken onlar anneanneye benzeyecek.


  • rexex  (23.09.14 12:42:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.