[]

paralı jailbreak uygulamaları

selam cydia ile uygulama yüklemeye çalışıyorum. bazı tweakler paralı. bunlara para ödemek saçma geliyor.. (iFile, AirBlue Sharing gibi uygulamalar)

bunlara para mı ödüyor herkes yoksa parasız yüklemenin bir yolu var mı?


 
Onların parasızı da sıkıntılı olur, para ödemiştim ben bi' şey için ama hatırlayamadım.


  • storax  (23.09.14 00:59:39) 
genelde cogunun cracklisi var. mesela ifile bende crackli ve crackli hemen butun tweaklar gayet guzel calisiyor bi sikinti yasamadim. ifile cracked diye arat


  • wagner love  (23.09.14 01:42:03) 
crackli tweak'e ne kadar güvenilir bilemiyorum.

biraz duyarlı olun da 3-5 kuruş adamlar da kazansın. babasının hayrına yazmıyor o uygulamaları. ben jb'li iken alıyordum beğendiğim tweakleri. iFile'ın crack'ine neden ihtiyaç duyuyorsunuz? çoğu özelliği free halinde de çalışıyor.

jailbreak demek beleş software demek değildir.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (23.09.14 02:08:07 ~ 02:08:31) 
Jb cok mu guvenli de crackli olanlar guvenilmez olsun? Jb'li telefonda bankacilik islemi yapmam zaten


  • istenmeyen_adam  (23.09.14 10:26:21) 
jb çok güvenli, neden güvensiz olsun? root şifreni değiştirdikten sonra, sakat program yüklemedikçe hiç bir şey olmaz.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (23.09.14 11:01:03) 
İyi de sarji cabuk bitiriyor


  • istenmeyen_adam  (23.09.14 12:00:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.