[]

çelik ihtiyacı olan var mı? ya da hurdacı tanıdığı

babamızdan yadigar 300-400 kg çeliğimiz var.paraya sıkışmasam cidden satmazdım.beşiktaş çevresinde nereye satılabilir,kim alır.kaça alır.bi fikriniz var mı?hatta etilerde falan olsa süper olur.gerçi etiler de ne arasın hurdacı ama bi umut.


not: yadigar geyiği hariç ciddiyim.

 
oto sanayi sitelerine gidiniz. özellikle cumartesi günleri sanayi sitelerine gelir hurda toplar hurdacılar. onlardan bulabilirseniz kendi kamyonları oluyor çeliği bulunan yerden alabilirler.


  • ykyt  (14.07.09 21:12:38) 
geçen sene teknik geziye gittiğimiz çelik konstruksiyon imalatçısı bir firmanın sahibi çeliğin tonunun 1500 lira civarı bir rakam olduğunu söylemişti ya da ben öyle hatırlıyorum ama geniş bir aralık verirsek 1000-1500 arası diye hatırlıyorum diyelim. emin olamadım çünkü.


  • argent dawn  (14.07.09 21:15:25) 
etilere en yakın maslak otosanayi sitesi var sanırım.bu çelikler st37 sertifikalı güzel çelik ama yıpranmış biraz 2 yıldır dışarda fiyat kırarlar mı? bi telefon numarası falan bulsak süper olur aslında.


  • şehnaztango  (14.07.09 21:34:20) 
istanbul-güneşli de kapatılmadıysa demir-çelik fabrikası vardı. oraya gitsen sana yardım ederler.


  • tyrarcx  (14.07.09 21:43:25) 
satacak bir hurdacı buldunuz diyelim, ilk söyledikleri fiyata satmayınız. konuşma esnasında ara ara vazgeçiniz. başta düşük fiyat söylüyorlar.


  • ykyt  (14.07.09 22:20:51) 
çeliğin tonu ile hurdanın tonu ayrı şeyler. elinizdeki sanırım hurda. bunu unutmayın.


  • darknum  (15.07.09 00:29:05) 
robinbook@hotmail.com dan bana ula$ın size yardımcı olayım.


  • robinbook  (15.07.09 01:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.