[]

Linkedin'de profil değişikliğini milletin gözüne sokma

Ben çılgın çakal planlar yapıp linkedin profilimi yüksek lisans bilgisiyle güncelledim(add education diyerekten).

Hani yeni işe girince, title değişince falan 1 2 hafta milletin gözüne sokuyor ya linkedin, onu yapsın istiyorum. Ama ne kendi recent activity alanımda gözüküyor bu bilgi, ne de diğer insanların home sayfasında.

Notify your network vs hep açık. Üniversite bilgisi ekleyince milletin gözüne sokma olayını yapmıyor mu linkedin? Yoksa bende mi sıkıntı var ne dersiniz.

 
Yapıyordur, sen görmüyorsundur belki.


  • arnold schwarzeneger  (23.09.14 09:21:58) 
Yok, kişi listemdeki birinden kontrol ettim de yapmıyor.

Soruya ek olarak, herkesin görmesi umrumda değil ama belirli bir X kişisinin gözüne nasıl sokabiliriz, bilen var mı?
  • elon  (23.09.14 09:51:54) 
başka birkaç arkadaşın beğensin profiline girip bu durumu. bana mail geliyor şu şu kutladı sen de kutla arkadaşını diye.


  • pokerface  (23.09.14 10:36:45) 
Derdimi anlatamıyorum :) Problem zaten akışımda(daha doğru ve teknik ifadeyle activity feed'imde) gözükmüyor oluşu. Yeni işe girdiğimde oluyordu, eğitim girince olmadı. Ortada beğenilecek bir şey yok yani


  • elon  (23.09.14 10:46:51) 
bilgi güncelleme durumunda bağlantılarınla paylaşma durumu ayarlardan açılıp kapanıyor. onu bir kontrol et.
bunun dışında eğer bir kullanıcı senin profilinle ilgilenmişse ona arada mail olarak senin güncellemen gidebiliyor.
yani dikkatini çekmek istediğin kişilerin profillerinde biraz vakit geçir.
sonra da linkedin'i düzenli kullanmalarını ya da e-posta bildirimlerini açık bırakmış olmalarını; açıksa da e-postalarını düzenli kontrol ettiklerini umarak bekle!
kullanım alanı çok geniş olmadığı için sorunlu olur.
aynı değişikliği facebookta yap. eşe dosta haber sal: "like edin, comment döşeyin" diye! daha etkili olur.
  • cliquot  (23.09.14 11:04:57) 
cliquot teşekkürler, güzel öneriler.

Ayarlar vs hep açık. Az önce denemek için bir firmanın sayfasını takip ettim. Activity feed alanımda gözüktü. Network'ümdeki bir arkadaşın ana sayfasında da "Elon Y firmasını takip ediyor" gibi gözüktü.

Hemen sonrasında eğitim ekledim, ama o gözükmüyor. Bug mı yoksa eğitim bilgileri hiç mi gözükmüyordu bunu bilmiyorum. Çok değerli X kişisinin profiline bakıp dikkatini çekmeyi umut ediyorum.
  • elon  (23.09.14 11:22:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.