[]

türkiye'de ingilizce baskısı olan dergi, gazete vb.

yds sürecinden çıktım arkadaşlar. hedefim olan puanı aldım ama daha iyisi olsun elbet. hem ingilizcem de gerilemesin, ilerlesin istiyorum. o yüzden ingilizce takip etmelik bir şeyler arıyorum.

internette bir dünya site var diyeceklere; okuyamıyorum. türkçe dahi olsa ekranda bir yere kadar okuyup sonra gözlerimin bulanıklaşması yanmasıyla satırları karıştırıp sinirlerimi bozup kapatıyorum. o yüzden kanlı canlı şöyle dokunarak okunacak ingilizce kaynak arayışındayım.

özetle;

türkiye'de ingilizce dergi, gazete vb. bulabileceğim şeyler var mı? ayrıca özellikle öneriniz var mı?

 
newsweek


  • baldur2  (22.09.14 20:28:04) 
timeout


  • secilmis uye  (22.09.14 20:30:33) 
@atmaca.ged, hiç aklıma gelmedi yer belirtmek.) gaziantep.

bu arada bulabileceğim yerler de yazılsa. inanın bilemedim bu önerilere nereden ulaşabileceğimi. d&r tarzı yerlerde falan mı, internetse nerede?
  • uzunuzunilgi  (22.09.14 20:30:53 ~ 20:32:52) 
gazete bayilerine işte. geniş kapsamlı satış yapan. beyoğlu - kadıköy'de rahat bulursun.


  • baldur2  (22.09.14 20:34:45 ~ 20:35:04) 
time
harvard business review
national geographic

çerezlik bir şeyler olsun derseniz de bir dünya moda ve magazin dergisi var. kadın için de, erkek için de.
  • m e l t e m  (22.09.14 21:35:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.