[]

Kafamda Deli Sorular

Arkadaşlar, çevremizin batıllarını sömürmek legal midir?

Hani inançlarından ayırmaya çalıştığında ısırmaya eğitimli çoğunluk bu güruhun çorbasında arada bende kaynayıp gidiyorum. Desem ki yollarını aydınlatayım, ısırırlar. Desem ki, etrafımı güzelleştireyim, duvarlar örerler. Yukarıda tanrının bile olmadığını bilerek karar veren yalnız ve özgürüm desem, yollarımı çizsem de bunların yalaklandığı yemekten kurtulamıyorsun. Çevre ile dolaşıklı yaşamak zorundasın.

Uyandırmak yerine uyutmaya, hatta zaaflarını kullanmaya başlayınca da zevk almaya ve seni yüceltmeye çalışıyorlar. Bu sefer inandığım değerleri çiğnemiş gibi hissediyorum. Şimdi zaten bunlarında söylediği gibi, bazı kesimlerin üzerinden geçmek düşüncelerimle paralellik sağlaması açısından faydalı görünüyor. O zaman yalaklarına bir çorbada ben katayım diyorum. Özgürlükte dahil olmak üzere üzerinde durduğum ve kendime kattığım bir çok değeri yok sayıp onları bunlardan mahrum bırakmak, doğal bir eşitsizlik doğuruyor.

Bir gün kalkıp desem; zaten hiç bir zaman idrak edemeyecek kadar güçlü ve nefes alan bir zihin yapınız olmadı; inkar edecek hiç bir ses beynimde yankılanmıyor.

O zaman; üzerinden yürümek bunların en tat aldığı mı?

 
legalite değil etik problemi bu. şuan ülkemizin yöneticisi konumunda olan sömürücüler hakkında ne düşünüyorsun, onu da hesaba katarak karar ver.


  • neseranni  (22.09.14 19:07:45 ~ 19:08:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.