[]

Ağaçlandırma Çalışması Hakkında...

Arkadaşlar merhaba,

Bir bölgeyi ağaçlandırma çalışması planlıyorum. Aklımdaki alan çok büyük böyle bir çalışmayı başlatabilecek kadar etkili olabilir miyim, bilmiyorum? Ama sorum şu;
Bu konuda kimlerden destek almam, kimlerle görüşmem, temasa geçmem gerekir? İzlemem gereken yol nasıl olmalı? Yani Valiyle mi, görüşmeliyim? Büyükşehir Belediye Başkanıyla mı? Tema Vakfiyla mı? Yoksa Orman ve Şehircilik Bakanıyla mı? Aklımdaki alan o kadar büyük ve bu ağaçlandırma çalışması o kadar uzun süreli bir şey olacak ki işimi sağlama almalıyım. Yani günün birinde ben olmasam da veya olayın içinde olacak olan diğer kişiler olmasa da bu çalışma devam etmeli. Belki, ya bırak Allah aşkına hayal kurma gerçekçi ol! Diyeceksiniz ama bu konuda girişimlerde bulunmak istiyorum. Belki başarılı olursam hayal bile etmesi güç olan çok daha büyük bir çalışmaya doğru geçiş olur.

Teşekkürler.

 
tema vakfı ile iletişime geçince yardımcı oluyorlar. biz de üniversitedeyken yapmıştık bir lisenin bahçesini ağaçlandırmıştık bu yolla. onlar önermişti liseyi filan.


  • headredhead  (22.09.14 17:02:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.