[]

Aramaya donmeyen arkadas

2. arkadas sorumu soruyorum, bu baska bir olay.
Dunku suydu, buna da yorumlari alabilirim: www.eksiduyuru.com


Bir arkadasimi aramistim, telefonu o an acamadi ve aksam aradi. Aksamda ben acamayinca musait olunca tekrar aradim. Bu sefer yine o acamadi musait olmadigindan falan:) O gun gorusemedik. Ortalama 1'er hafta ara ile 2 kez daha aradim ikisinde de acamadigi halde geri de donmedi. Simdi artik birakip aranin sogumasina musade mi etmek lazim yoksa boyle seylere takilmayip arayip sormak mi lazim yine de. Bahsettigim kisinin dogum gunum icin kendi eliyle turta gibi birsey yapip bana sunmasi gibi cok ince hareketleri oldu. Aslina bakarsaniz ben arayip sormayi kesip aramizin sogumasina musade etmeyi dusundum. Cunku ben olsam mutlaka ve mutlaka geri donerdim ayip olur diye. Boyle seyler normalde ben mi cok buyutuyorum? Sizin arkadasliklariniz nasil, boyle seyleri onemsiyor musunuz?
Siz ne yapardiniz yerimde olsaniz peki? Bayramda bile arayip kutlamaya niyetim yok.

Ne kadar cok arkadas problemi yasiyormusum:)

Edit: Kendini imha edecek

 
İş güç derken yorgun düşmüş ve unutmuş olabilir... Bir yakını vefat etmiş, dolayısıyla açmak istememiş veya telefonunu evde bırakmış olabilir; akşam da sonra ararım düşüncesiyle ertelemiş ve unutmuş olabilir.

İlla kötü bir niyet aramayın, en azından kendisiyle görüşüp durumu öğrenene kadar... Biraz fazla büyütmüşe benziyorsunuz. Böyle şeyleri değil arkadaşlarınızı önemseyin.
  • sku  (22.09.14 12:04:24) 
@sku verdigin cevap gayet mantikli ama oteki taratan, 3 sefer de unutmaz ki insan. Ben dun ne yedigini hatirlamayan insanim ama arayan birine donmeyi kolay kolay unutmam. Hatta asla unutmam diyebilirim. Yine de son cumlene karsi cikamiyorum.


  • delifaruk  (22.09.14 12:08:30 ~ 12:08:43) 
arayıp "niye geri aramıyosun lan göt?" de. arkadaşın değil mi? ya olum ciddi ciddi kafanızı böyle şeylere niye yoruyosunuz, hayatta hiç mi gerçek bir derdiniz yok? çok rahat adamlar mısınız anlamadım ki.


  • sir gawain  (22.09.14 12:24:12) 
@delifaruk,

Bir seferinde bir arkadaşımla 1 hafta karşılıklı olarak aramalara rağmen yoğunluk ve unutkanlıktan dolayı konuşamamıştık. Yanlış hatırlamıyorsam 5-6 kere ikimiz de aradık ama kısmet olmadı... Ben de pimpirikli ve tezcanlı biriyim ama yoğun olduğum zamanlarda maalesef unutabiliyorum.
  • sku  (22.09.14 13:35:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.