[]

İETT Otobüsleri neden hiç geçmiyor?

Hiç internette yazan gibi değil. 5dkd gozuken sefer 30dk dir gecmiyor. Her gun boyle, neden boyle?




 
öyle oluyor, özellikle sabah saatleri trafik yoğunluğu olunca genelde ona uymuyor zaten.


  • doxanikee  (22.09.14 09:04:04) 
Yav arkadaş çıldıracam, geç kaldım sınavım var, sinirden gözlerim doldu


  • cemlemikonusuyorsun  (22.09.14 09:08:42) 
çünkü yaptırım yok. kaç defa 153'ü aradım, bana şu saatte geçmesi lazım diyorlar. onu internetten ben de görüyorum ama geçmedi diyorum, o zaman şikayet kaydı oluşturalım ayağı yapıyorlar. 2 gün sonra da personel uyarılmıştır "YAŞASIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ" diye mail geliyor sadece.

normalde ana duraklarından iki yönlü de 15 dk.da bir kalkan otobüsü 30-40 dk beklediğim oluyor. tabi öyle olunca tıklım tıklım geliyor hatta bazen binilmiyor bile. 153'ü arıyorsun, şu an oraya yaklaşan bir otobüs var 2/3/5 dk içinde gelecek diyor. bir defa dedim kapatma 2 dk bakalım görelim ve tabi gelmedi. sistemde tam o durakta görünüyor falan diyor bir de dalga geçer gibi.

senede bir zam yapmayı hiç aksatmıyorlar ama..
  • calzoncillos  (22.09.14 09:09:55) 
@kalte sterne +10
hiç bir işe yaramıyor iett,
özel halk otobüsü muavinleri yaz beyaz masaya şikayetini bana bıdı bıdı konuşma diyor millete. işlevsiz bir kuruluştur.
  • seyduna6687  (22.09.14 09:12:31) 
kesin paralel, söylemleriyle hükümetimizi düşürmeye çalışıyor. yedirtmeyiz!!!

şaka bir yana geçenlerde debeye girmiş bi entry vardı bunun cevabı o, dur bulup geliyom.

ha buldum buyur eksisozluk.com
  • shiranai  (22.09.14 09:13:58) 
o konuda iettye ben de çok kırgınım :/

ama bunun sabah-akşam trafiğiyle ilgisi yok. adamların bazen o saatte otobüs olduğundan haberi olmuyor. siteyi açıp gösteriyosun 'bize öyle bi bilgi gelmedi' diyolar. arıyosun 'şikayet kaydı' oluşturuyolar. 'ben şikayet etmek istemiyorum çözüm istiyorum' diyorum. 'bizim başka bi yetkimiz yok' diyolar.

daha hiç yardımcı olmadılar. en son babam arayıp tehdit mi etmiş napmışsa bi sonraki otobüsü 10 dk erkene çekmişlerdi. tabi şöförün bundan haberi olmayınca yine mal gibi kalıyosun.

neyse belediye derdi bitmez. sınavın iyi geçmiştir umarım.
  • seksen9  (22.09.14 10:18:59) 
Yetişemedi.


  • cemlemikonusuyorsun  (22.09.14 10:51:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.