[]

Metro Turizmle yolculuk yapacağım, neler alayım yanıma

Bayramda mecburiyetten Metro'dan bilet aldım. Otobüs Metro Class'mış. Atkı, bere, kışlık mont almayı düşünüyorum yanıma. Başka neler alayım?




 
helallik al. metro bu.

bir de sinirlerine hakim ol. metro bu. belli olmaz.
  • ufukcel  (21.09.14 23:30:39) 
klima oluyor arabada. neden atkı bere vs alıyorsun :D kapşonlu bir şey al yeterli


  • utkucbkc  (21.09.14 23:31:51) 
daha önceki yolculuğumda otobüs'te klima bozuktu(kapatamadılar nasıl bir bozukluksa artık) 10 saat boyunca üstüme şiddetli rüzgar vuracaktı perdeyle hava veren yeri kapattım. diğer yolcular da benden feyz alarak aynı şeyi yaptılar.

oldu mu proletarier aller lander vereinigt euch.

bu yüzden sordum utkucbkc (;
  • opethian  (21.09.14 23:39:02) 
Ne olur ne olmaz doye yanina metroya gore daha az boktan olan pamukkaleden bir bilet al.

ha bir de kafa yastigi hirka kazal gibi giyip ciksrabilecegin bir sey al. Belli olmuyor onlarin isleri.
  • kutsalbok  (21.09.14 23:39:57 ~ 23:41:43) 
şans bu. defalarca metro ile seyahat ettim hiçbir terslik çıkmadı bende. çoğu kişi inanmaz belki ama evet metro ile en ufak bir sorun yaşamayan bir insanım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (21.09.14 23:44:56) 
can yeleği


  • saksı  (21.09.14 23:45:38) 
normallik al abi. abartmaya ne gerek var.


  • icim urperiyor  (22.09.14 00:00:58) 
@icim urperiyor, umarım yolun düşmez bu firmaya anlamazsın nedenini.


  • opethian  (22.09.14 00:13:39) 
uzun yol gideceksen yol yastığı al veya şu boyna takılanlardan var onlar harika.klimalar açık olacağı için üstüne örtecek ince birşey alman yeterli.arkadaşlar biraz abartmış bizim milletin huyunda var.


  • uykulu_fb  (22.09.14 00:43:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.