[]

Acilde Çekilen Röntgen

Cumartesi böbrek taşı ağrısı yüzünden acile gittim özele. 90 lira aldılar röntgen, idrar tahlili ve seruma. Benim sorum aynı hastanede bir ürolağa gidersem yine röntgen tahlil ister mi, yoksa çekilene mi bakar?

çünkü 90 lira böbrek ağrımı unutturdu walla.


 
90 tl bişi diil bn mra 300 tl verdim gecen sene:) tekrar film istemez.


  • all girls dream  (21.09.14 21:54:34) 
hastaneye acilden girdigin zaman masraflari devlet karsiliyor olmasi gerek. tam emin degilim ama soyle bir durum vardi. benim bir tanidigimin babasi acilden hastaneye giriyor, sonra hastane buna 20.000 tl civarinda bir fatura yolluyor. bu tam parayi nasil oderim derdine duserken ssk'ya gidiyor ve bu parayi odemesi gerekmediginin haberini aliyor. sonra gidip hastaneyle gorustu ve onlari dava edecegini soyleyince hastane bizim abiyle anlasip geri cekti tum alacaklari falan olay kapandi. bunu iyi arastirin.


  • surgan  (21.09.14 22:05:09) 
www.engelliler.biz

soyle bisey var mesela. ama bu rontgende belki gecerli degildir belki gecerlidir. dedigim gibi ssk'ya gidip arastirin.
  • surgan  (21.09.14 22:06:14) 
yok devlet o acil işini değiştirmiş. kırmızı yeşil diye sınıflandırmış vakaları. trafik kazası falan sanırım kırmızı kapsamında. ben ödediğimden ziyade bundan sonra ödemeyeyim diyorum.

şimdi hastaneye gidip baştan röntgen, tahlil v.s. uğraşmak istemiyorum.
  • capitale de la douleur  (21.09.14 22:24:45) 
istemez diyoruz ya.


  • all girls dream  (21.09.14 22:25:55) 
tr cok iyi bence bu kadar dert etmeyin. gecen gece kapi komsum hasta oldu kaiser denen bir hastane var burada (bkz: los angeles) yalnizca 1 kan testi ve 1 serum taktilar. megerse bunun midesinde ulser varmis ve asit yemek borusuna kadar gelmis o gece artik ne yediyse, 1 hafta sonra fatura geldi 1300$.


  • surgan  (21.09.14 22:28:57) 
Ayni tahlilleri tekrar istemez. Belki idrar tahlilini isteyebilir tekrar acaba kan var mi vs. diye.

Ama ondan ziyade urolog ultrason isteyecektir eger filmde tas ayan beyan gorulmuyor ise.

Yani kendini yeni bir kaziga hazirlayabilirsin ultrason banko gibi.
  • vendorth  (21.09.14 23:00:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.