[]

film sorusu

merhaba,

çok uzun yıllar önce çok sevdiğim bir yakınımla bir film izlemiştik. filmin adını hatırlayamadım bir türlü.o filmi tekrar izlemek istiyorum.

sanırım fakir güney amerika ülkelerinden birinde geçiyordu film. kadın bir köye yerleşiyor. orada bir adamla evleniyor ve çocukları mavi gözlü, esmer doğuyor. çocuğun babasının kadının eşinin kuzeni olduğunu anlıyoruz, kuzen gelip 2. eş olarak eve yerleşiyor. ilk eş de aynı evde yaşamaya devam ediyor. 2. çocuk melez doğuyor. bu da işlere yardım eden zenciden doğmuş bir çocuk. 3 kocası ve onlardan olan çocuklarıyla birlikte hayatları devam ediyor. bu adamların arasında bir tartışma, kapışma vs olmuyor.

ayrıntı olarak hatırladığım 2. eş sürekli hamakta kucağında bir radyo ile yatıyordu. kadın sürekli tarla işleri yapıyor ve ilk eş de ev işleriyle uğraşıyordu. film gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek yapılmıştı diye hatırlıyorum. konuya aldanıp erotik vs diye düşünmeyin, seks sahnesi veya erotik sahne yoktu. ödüllü bir film olabilir.

 
merhaba,

benim hatirladigim bir detay farkliydi, ama o detaydan haric yine siyah bebek, kuzenden bir cocuk, 3 adamin birlikte yasamasi, guney amerika ulkesinde gecmesi, cukurova oykulerindekine benzer bir ortam filan ayniydi sordugunuz filmle:

eu tu eles
www.imdb.com

youtube'ta da varmis:
www.youtube.com

bir bakin bu degilse sileyim cevabi. cevapsiz soru arayanlar oluyor, onlar bulur belki.

e: rica ederim, ne demek. mutlu etti beni de yardimci oldugumu bilmek. bu arada harika anlatmissiniz, gozumde canlandi film duyuruyu okuyunca. yalnizca hamakta takilani ilk es olarak hatirliyordum ben. ama yanlis da hatirliyor olabilirim.

yok zaten normalde silmiyorum cevaplarimi. bunu da silmem.
  • John Finn  (22.09.14 03:39:41 ~ 23.09.14 03:15:08) 
evet evet bu filmdi. tam duyurudan ümidi kesmiştim ki şu ana kadarki en önemli yardımı aldım. çok teşekkürler.

filmi tekrar izleyeceğim. sanırım izleyeli 12-13 yıl oldu. kadını ve sarıldığı adamı hemen tanıdım ama bu adamın filme hangi aşamada girdiğini hatırlamıyorum. detaylarda hata yapmış olabilirim. tekrar teşekkürler. lütfen bu cevabı silme.
  • sumuklu asilzade  (22.09.14 04:51:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.