[]

lise sorumluluk sınavları yazları yapılmıyor mu?

kardeşim geçen dönem bir dersten sorumlu geçmişti, sınavı ise bir sonraki yaz olması lazım değil mi? cuma günü bir duyuru yapıyorlar, pazartesi günü sorumluluk sınavı var. haydiiii, çocuk 3 günde bütün konulara nasıl çalışsın, son gün haber verilir mi? duyunca elim ayağım titredi, aynı şehirde olsak okula gidip görüşecektim. sonuçta önemli bir sınav, daha erkenden haber vermeleri gerekmez mi?

okulu silahla basıp hocaları yaralamama gerek var mı?


 
Okul açılınca yapılıyor, arkadaşlarım girerdi her sene başı ordan hatırlıyorum. Sistem o şekilde ama normal sınavları en az 2 hafta önceden belirtmeleri gerekiyor belki bu da öyledir. Bilemiyorum emin değilim.


  • reavelyn  (21.09.14 19:56:35) 
benim zamanımda da bir sonraki yaz yapılıyordu, çok değil 6-7 yıl öncesinden bahsediyorum.


  • tolga asp  (21.09.14 19:57:42) 
yok ya kaldıktan sonra yapılıyor hemen. ha 3 gün önceden duyurmaları dangalaklık ama keşke kardeşin de biraz kovalasaydı hocam bu sınavlar ne zaman yapılıyor genellikle falan gibisine fikri olurdu önceden.


  • xenophobe  (21.09.14 20:15:16) 
bizim lisede 3 defa yapıldığını hatırlıyorum. okul kapanınca haziranda, hazirandakini geçemeyenler için ya okul açılmadan hemen önce ya da okul açılınca, onu da geçemeyenler için sömstrdan hemen sonra.

bir ders yüzünden 3üne de girmiştim ne saçma günlerdi vaybe.

ya bir de kardeşinizi bilmiyorum tabii ama sınavın tarihi 1 ay önceden bilinseydi kardeşiniz düzenli olarak çalışacak mıydı? 3 gün önceden çalışmaya başlasa şükretmek lazım bence. 3 gün de gayet yeterli olur diye düşünüyorum bir lise dersi için. bu son yorumu kardeşinizi yargılamak; küçümsemek için değil, lise hayatı bütlerle geçmiş bir sorumsuz olarak yapıyorum. ben asla 1 ay önceden çalışmaya başlamazdım yani.
  • okuyamıyom ben ya  (21.09.14 21:10:03) 
bir öğretmen olarak şu sondaki okulu silahla basma yorumunuz üstüne, kardeşiniz biraz size çekmişse zaten çok dert etmesin derim.

Gelin görün ki, cevabı biliyorum. Ağustos ayında, yönetmelik değiştiği için sorumluluk sınavlarının eylül ayının üçüncü haftasından sonra yapılacağı yayınlanmıştı. Kardeşiniz azıcık takip edip, düzenli çalışmaya başlasaydı, bilirdi ve sorun etmezdi.
  • sopiro  (21.09.14 22:12:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.