[]

şu dolap nasıl sizce?

iş görür mü dersiniz?

urun.gittigidiyor.com

yeni taşındığım odada dolap var duvara gömülü. ama içinde raf maf yok pek, ev sahibinin ıvır zıvırı attığı (ev sahibi uğramıyor ama onun eşyaları olduğu için kaldırıp atamıyoruz da) türde bir yer. ben de çok eşyası/kıyafeti olan biri değilim. iç çamaşırları, çoraplar, gömlek, pantolon, tişört, birkaç eşofman falan var yani.

taşıma ve taşınma işlerinden nefret ediyorum. o açıdan da hoşuma gitti bu, hem eve gelmesi kolay hem de ben çıkacak olursam toplayıp götürmesi kolay. beğendiniz mi, alayım mı? gözünüze çarpan herhangi bir dezavantajı var mı?

 
eğer sağlamsa iş görür. ben beğendim. düzenli kullanacaksan al.


  • elorelia  (20.09.14 22:44:37) 
muhtemelen odada o kadar düzgün durmaz. eğilir bükülür. görüntü kirliliği olur ama sorun değil diyorsan taşınma açısından bence mantıklı.


  • Aerdem  (20.09.14 22:45:34) 
ne guzelmis. eger fotografta gorundugu gibiyse super bence (bir bez dolap olarak)


  • earthsea  (20.09.14 22:48:03) 
@aerdem, deme yahu :/ ya daha büyük, kitaplarımı falan da koyabileceğim bir şey almak isterim aslında ama bulamıyorum. onların hem taşıması zor hem de fiyatı yüksek oluyor. şimdi bunu alsam sürekli kullanabilecek miyim, sağı solu dökülmez mi, emin olamıyorum. çok kararsız kaldım. şimdiye kadar görebildiğim en iyi şey buydu. göçebe hayatı sürdüğüm için sanırım bunu alacağım.


  • pescador  (20.09.14 22:48:32 ~ 22:48:59) 
Ben bundan kullanıyorum üzerindeki bez aynı astar gibi çok ince bişey hemen yırtılıyor. Tavsiye etmem. Dilerseniz resmini çekip koyarım. Buradaki gibi tok kumaş değil yani. Bez olunca içinde koydukların da yamultuyor, ayrıca kutu alıp onlara koyuyorum giysilerimi.


  • shiranai  (20.09.14 22:49:15) 
bir bez dolap asla bu kadar düzgün durmaz.


  • ludovico  (20.09.14 22:56:16) 
hiç böyle heybetli bez dolap görmemiştim, görseli açınca waaaw dedim.
yalnız ölçülerine bakınca; 155 yükseklik falan pıff. eşyam az, sığar dersen şık.

  • kenar  (20.09.14 23:05:26) 
bu tarz dolaplar içerisinde en iyi marka bu galiba.
ama büyüğünü değilde bundan biraz daha dar olanını almanı tavsiye ederim.
büyükler daha çabuk yamuluyo. öğrencilik yıllarımdan biliyom.
  • seyduna6687  (20.09.14 23:34:13) 
bunlar koku falan yapıyo.50-100 tl daha versen ikeada koçtaşda bile bulursun


  • lampetia  (21.09.14 01:46:43) 
50-100 tl vermek istemediğim için bez dolap soruyorum zaten lampetia, param olsa 300 daha verip mis gibi dolap alırım.


  • pescador  (21.09.14 12:42:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.