[]

Operatör değiştiriyorum diye feyk atabiliyor muyuz?

turkcell'in boru döşeme odaklı fiyat politikasından bıktım, avea'ya geçiyim diyorum ama o kadar çok çekmiyor yyorumu var ki, bir türlü içime sinmedi.

başka operatöre geçiş için başvuru yapsam, turkcell geçme bokunu yiyim, al sana şöyle bi kampanya yaplım der mi? yoksa başvuru yaptığımız anda bitiyor mu iş?


 
başvuru yaparsan kimse bir şey demez, 1 hafta içinde de yeni operatöründe olursun. senin dediğini çağrı merkezinden diyalog kurarak yaptırabilirsin.


  • calzoncillos  (20.09.14 21:03:03) 
vodafone'a geç ciddi ciddi. iyi bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (20.09.14 21:05:42) 
avea'nın çekmediği koca bir yalan. hatta türkiye'nin en büyük yalanı olabilir.


  • bigl0rd  (20.09.14 21:11:08) 
fiyatlar vodafone ve turkcell'de aynı. numara taşımaya vodafone'nun sunduğu hiçbir avantaj yok.
Turkcell ve vodafone'daki 60 TL'lik tarifeler avea'da 30 TL.
Avea Prime ise 37,5 TL ki benzer tarife turkcellde 120 lira filan.
Havataş ve İspark ayda 5 kere bedava,ikisini de çok kullanıyorum. (gerçi yıl sonuna bitiyor bunlar ama başka bir şey gelir heralde) taahhüt vermeden bunu bir deneyeyim dedim.
  • uzdeniz  (20.09.14 21:11:43) 
güle güle derler. kampanya yapalım falan demezler.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (20.09.14 21:27:42) 
Avea'nın çekmeme muhabbeti kesinlikle abartılıyor.


  • kaffle  (20.09.14 21:27:52) 
1 2 yıllık avea kullanıcısıyım. yoğun olarak arama ve internet kısmısından yararlanıyorum. aveayı şöyle anlatiym dostum, aveanın ve dahili tüm operatörlerin artık çekmediği hiçbir yer yok ama aveanın görüşme kalitesi çok fena. internet meselesi de i4s ve note 2 ile devamlı test ediyorum, devamlı kötü. interneti çok kötü, görüşme kalitesi dandik.
ama bunların hiçbiri türksel kazığının bedeli etmez. türksel kullanma kullandırma.

görüşmeden dolayı hiç demedim aveadan bıktım diye. burda sıkıntı yok, internetten dolayı sıkıntım var ama turkcel aveanın 25 tl ye paketle birlikte verdiği 1 gb internet için türksel 5 yüz milyar milyon istiyor. hiç gereği yok.
  • semender  (20.09.14 21:37:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.