[]

Yurtdışında Kızlık Zarı

dikimi yapılıyor mu? daha doğrusu böyle bir talep var mı? yoksa bizim ülkemize özgü bir durum mu?




 
Burda görünce merak ettim, araştırdım. Varmış. İsmi de Hymenoplasty


  • otonom  (20.09.14 20:37:56) 
yurt dışı derken Avrupa'yı mı kastettin? Hani İran da Malezya da Çin de yurtdışı. Oralarda yapılıyordur herhalde.


  • rodriguez2  (20.09.14 20:37:58) 
@rodriguez daha çok avrupa, amerika'dan bahsediyorum. islam ülkelerinde vardır tahminimce.


  • mattiadestro  (20.09.14 20:39:46) 
ingilterede filan ciddi müslüman nüfus var. ve yapılıyor diye biliyorum hatta orda da işin etik yönü tartışılıyor. bi kere de -sanırım abd'de- sigorta bunu karşılasın mı karşılamasın mı tartışması olan bi makale okuduydum.
kısacası var ki adamlar tartışıyor.
yalnız benim bildiğim almanya fransa gibi yerlerden türkiye kökenli kızlar genelde bunu gelip türkiyede hallediyorlar. ben öyle yapan baya bi biliyorum en azından gelinlik bakmaya nasıl türkiyeye geliyorlarsa bu da onun gibi bişey. orda pahalı, bi de orda doktor muayenehanelerindeki sekreterler genelde türk ve dedikodunun bini bi para.
  • niye ama  (20.09.14 21:16:29) 
ben bir haberde okumuştum, avrupa'da bunu arap kızları yaptırıyormuş.

hatta filmi bile vardı karamel diye.
  • she is a lady  (20.09.14 22:42:58) 
soyle soyleyeyim,

amerikali arkadaslarima hymenoplasty'den bahsettigimde acayip sasirmislar, inanmamislardi boyle birseyin olabilecegine. hatta google'lamislardi inanmayip.

oyle bir talep oldugunu sanmiyorum, cunku kizlik zarinin varligi bir kiz icin derttir (gerci musluman ulkelerde yoklugu dert ama neyse :) neden boyle bir talep olsun ki?

Yalniz aklima soyle birsey geldi. Cok koyu hristiyan kizlarin bazilari (mezhebin hangisi oldugunu unuttum simdi) bekaret yemini ediyor. Babalariyla yuzuk takiyorlar "absence ring" , "purity ring" de deniyor. kilisede kiz yemin ediyor, boyle nisan yapar gibi baba kiz yuzuk takiyorlar. Belki o gruptan aile baskisina falan maruz kalan kizlar yaptiriyordur.
  • earthsea  (20.09.14 23:02:34) 
Muhafazakar zengin Arap ve Latinlerle evlenmek isteyen kadınlar ya da orada okumaya gönderilen Müslüman kızlar yaptırıyor.

Bir doktor, İngiltere'de işlerinin daha zor olduğunu çünkü kızların kendi ülkelerinde aileleri tarafından seçilen birinin kontrolünden de geçtiği işin kusursuz iş çıkarması gerektiğini söylemişti.

Bir kişi de bu usta ameliyatı sayesinde eski sevgilisinden olan oğlunu, bakması gereken kardeşi olarak tanıştırıp çok zengin ve muhafazakar bir Brezilyalı'yla evlenmiş. Yani amaçlar biraz farklı olsa da ve Türkiye'deki kadar yaygın olmasa da bu ameliyat yapılıyor.
  • stratejisizsiniz  (20.09.14 23:06:47 ~ 27.09.14 19:21:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.