[]

duyurunun seksi kaslı erkekleri bana tavsiye verin [capsli]

fotoğrafta gördüğünüz adam gibi vücudumu geliştirmek istiyorum. evde dambıl var onu kullanıyorum mekik çekiyorum ama çok ilkel kalıyor. daha profesyonel bi çalışma işine girerek 'işin uzmanıyla yol almak' istiyorum.

özetle bu konuda sıfıra yakınım. nasıl başlayım ?

edit: ya arkadaş ne takıldınız adamın tipine o basit bi görsel. alın size çeşit çeşit kaslı erkek vücutları

scs03.resimyukle.com
1.bp.blogspot.com
galeri7.uludagsozluk.com
33.media.tumblr.com

 
müşteriyle ilgilenen, ona program verip gelişimini takip eden bir spor salonuna kaydolacaksın. düzenli yiyip içecek, yatıp kalkacak ve çalışacaksın. şu an normal kilodaysan, 8-10 kilo vermen veya alman gerekmiyorsa, 1 senede yaparsın sanırım bunu.

@sadakatsiz, merakımdan soruyorum bu vücudun neyini beğenmedin? tip diyorsan onu ben de beğenmedim ama sırf vücuda bakarsan nesi var şimdi, taş gibi adam işte? göbek salıyoz yok, düz karın oluyoz yok, kas yapıyoz yok. ne yapalım yahu?
  • pescador  (20.09.14 18:08:19 ~ 18:09:53) 
bu vücudu bir senede yapamazsın vücut yapın çok yatkın olmadığı sürece. onu söyleyeyim de.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.09.14 18:21:00) 
adamın bacakları çok komik duruyor yahu, hoş değil pek.


  • iste o kavunici balik  (20.09.14 18:27:17) 
Sütü mundar etmeyeymiş iyiymiş

Spor salonu dedikleri olay bir harikalar diyarı. Dalga geçmiyorum. Düzenli gidip yediklerine dikkat edersen kısa suretler içinde öyle sonuçlar alıyorsun ki. Güzel görünmek kaslanmak biraz bahane, bence herkes düzenli spor yapmalı cidden. Sırf dambıl falan değil heryerin çalışmalı.
  • shiranai  (20.09.14 18:35:15) 
@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu bu vücudu ne kadar sürede yaparım diye bir soru sormadım.

@isadora adamın tipi güzel mi diye bir soru sormadım. ayrıca hangi kaslara öncelik vermem gerektiği ile ilgili bilgi de istemedim.

@iste o kavunici balik adamın bacaklarının nasıl durduğuyla ilgili bir soru sormadım.
  • error522  (20.09.14 18:36:45 ~ 18:54:32) 
bunlar en az 5 senede olacak vücutlar, desteksiz doğal olarak tabi.


  • cok iyi yol  (20.09.14 18:36:54) 
@isadora boyum 1.70 kilo da 72-74 arasında hareket ediyor.


  • error522  (20.09.14 18:45:58) 
dostum, spor salonuna gidiyorsun, zenginsen özel eğitmen tutuyorsun, bu adamlar steroid kullanmislar gibi. baslangic programlarini hocan yada spor salonundaki hocalar yazacaktir. ben hemen birakma diye sure verdim, bunlar gibi olmak sure ister. spor salonuna gidersen, hocalara sorarak, makale okuyarak bilgi sahibi olman gerekir. bu işin %60 ı beslenme, onu ögrenerek baslayabilirsin. spor %30u, gerisi dinlenme.


  • cok iyi yol  (20.09.14 18:49:20) 
Evde yapamazsın o vücudu.


  • arnold schwarzeneger  (20.09.14 19:10:00) 
Günde 2 saat ağırlık ve kardiyo çalışması, çok sağlam beslenme, çok sağlam dinlenme ve minimum 5 sene ayırırsanız böyle bir vücudunuz olabilir. İlk adım, bu dediğimi yapabilir misiniz yapamaz mısınız bunu sormak olsun kendinize. Cevabınız evetse kaliteli bir salona gidin ve başlayın.


  • angelus  (20.09.14 19:16:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.