[]

izmirde staj yapan/yapmış avukat?

cuma günü dosyamı aldım, stajımı başlatmak için. nasıl bir koşuşturma olduğunu biliyorsunuz, günüm merdiven çıkarak adliyede kaybolarak geçti. üstelik herkes sanki ne yaptığımı biliyor olmam gerekiyormuş gibi bir tavırdaydı, hızlı hızlı b2 ye git xy ye imzalattır, sonra komisyonda bilmemkaça bilmemkaç numaralı odada imzalat sonra git şu şu evrakları al (nerden?) geri gel modundaydı. en son stajı başlatmak için savcıyı da bulamadım saat beş buçuk olmuştu zaten bize hangi savcıya gideceğimiz söylendiğinde, biri dedi kalemini bekle öbürü dedi burda bekleme anca pazartesi gelirler biri dedi kalemi belki gelir, saat 6 ya gelirken, başlama kağıdımı savcıya veremeden eve döndüm.
izmirde avkatlık stajı yapmış, yapmakta olan birileri varsa beni süreç, nelerle karşılaşacağım, nasıl davranmam gerektiği konularında aydınlatabilir mi?
pazartesi ne ile karşılaşacağımı hiç bilmiyorum.
9 eylül mezunları 3-4 kişilik arkadaş grupları halinde hallediyorlardı işlerini, bi ara onların peşine takıldım ama herkesin gitmesi gereken yer, yanında başlayacağı mahkeme savcı ayrı, bir de hıı sen bir bok bilmeden mi geldin buraya tavırları vardı. ne yapmalıyım şimdi? pazartesi kaçta adliyede olayım, savcı cuma başlama kağıdımı veremedim diye ne der, ne yapabilir?

 
komisyon staj kaydınızı aldıysa sıkıntı yok.personel işten kaçmak için sürüncemede bırakıyor bilerek, kendinizde bir eksiklik hissetmeyin yani. zaten savcının yanına haftada 1-2 uğrayıp imzaları atsanız da oluyor genel olarak. o kadar da kasacak bir durum değil. ha savcı kompleksli ruh hastasının teki çıkarsa orasını bilemem. ancak komisyonda staj kaydınız işlenmediyse o zaman bir sonraki staj başlangıç dönemini beklemek gerekir. o da 2 hafta sonra oluyor bildiğim kadarıyla. isim olarak hangi savcının yanında başlayacağınız belli mi? belki tanıdıklardan biridir diye soruyorum.


  • loch ness  (20.09.14 17:18:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.