[]

ideal ilişki

2 tanecik sorum var. neden sorduğumu en son açıklayayım.

1- insanların gıpta ettiği, imrendiği bi ilişkiniz olsun ister miydiniz?

2- insanların gıpta ettiği ilişkiden anladığınız ne? (sizin gıpta edeceğiniz ilişki nasıldır? daha doğru soru olur sanırım. gösterişten uzak.)

 
1) emin değilim

2) işte bu sorudan dolayı emin değilim. Çünkü insanların ideal ilişkisi ay beni kıskanıyo, ay bunu giyme dedi, feysten sil dedim sildi vs. İnsanlar bundan hoşlanıyor. Benim en sevdiğim ilişki türü de kişilik haklarına saygılı iki insanın birbirini sevmesi.
  • vivalaaj  (20.09.14 13:49:32) 
1. İsteyip istememe konusunu bilemeyeceğim ama zaten öyle bir ilişkim var.
2. Tarafların birbirine fiziksel ve karakteristik olarak uyduğu; aradaki sevgi ve saygının net olarak gözükebildiği ilişki.

  • pandispanya  (20.09.14 13:53:27) 
1. örnek çift olalım

2. şunu şunu yapalım da insanlar gıpta etsin diye bir düşüncem yok. biz nasılsak ona gıpta etsinler (gıpta ne lan?)

p
  • calzoncillos  (20.09.14 14:00:34 ~ 14:30:33) 
1-hayır
2-güzel gözüken ama aslında dandik bir ilişki

  • hkku  (20.09.14 14:01:21) 
@calzoncillos uygun kelime bulamadım yav. imrendiği-özendiği kaba kaldı gibi. örnek çift de tam karşılamıyo ama ne anlarsan artık.

sen ne yaparsan ona mı gıpta etsinler şimdi? ne megalomansın!
daha bi ilişkide iletişime dair cevap alırım sandımdı.

π
  • seksen9  (20.09.14 14:06:50 ~ 14:07:49) 
1-evet
2-yakın arkadaşımmış gibi keyifle zaman geçirebileceğim, üstüne bolca seks yapabileceğim birini bulmak. buna karşılık "meşgulüm" deyince anlayışlı olabilecek biri olmalı.

  • siradisi00  (20.09.14 14:17:08) 
1. Ne gerek var? Örnek model olarak kasmaya gerek yok. Ben mi kurtarıcam milletin aşk hayatını!

2. Her konuda iyi anlaşan, sıkıntı dert sorun yaşamayan, hastalıkta sağlıkta... sıkıcı bi ilişki yani.
  • ufukcel  (20.09.14 14:18:04) 
1- buna sahip olmak için adam bile öldürürdüm. hayatımda eksikliğini hissetiğim tek şey bu. ve olmayacağını da biliyorum omega erkek oldugum için.

2-erkek ve kadının birbirine mutlak bir güven duydugu, mesela tarafların aksam karsı cins arkadaşlarıyla eglenmeye gideceği zaman dahi sevgilsine full güven duydugu bir ilişki. espri anlayıslarının aynı oldugu, cinsel uyumun mükemmel oldugu, kısacası dünyayı birbirine trip gibi şeylerle dar edeceğine hayatın tadını beraber gezip tozarak çıkaran bir ikili işte. özet olarak çevremde baya gördüğüm ama benim asla sahip olamayacağım birliktelik.
  • fransızkalanadam  (20.09.14 14:28:31 ~ 14:29:22) 
1- hacı ben nazardan ve şirret karılardan korkarım. Alelade bişi yaşıyorum sansınlar varsın. Ben çok güzel ilişki yaşıyım ama onlar bilmesin isterim ehe.

2- milletin gözüne canım cicim diye ilişkilerini sokan tipler geliyor aklıma.
  • shiranai  (20.09.14 18:54:26 ~ 18:56:04) 
1- isteyip istemediğimi bilmiyorum, şu an var gibi. gören çok tatlısınız aiiiiy diyor.

2- anlamıyorum ben bunu. çok sık kavga ediyoruz ve dışarıdan bakan biri bunların farkında olmadan yukarıda yazdığım gibi tepki verince üzülüyorum. aslında öyle değil miyiz ya?!? gibi düşüncelere kapılıveriyorum. ama gıpta edilecek ilişki, bence birbirini özleyen ve sevgiyi artık bir kenara bırakırsak (ön koşul sonuçta) birbirine saygı duyabilen iki kişi arasındaki ilişkidir.
  • iste o kavunici balik  (20.09.14 19:00:58) 
1. nayır.
2. insanların gıpta ettiği bir şeyse, kesin boktan bir şeydir.

  • uykusunu yakalayan adam  (20.09.14 19:03:21) 
1) evet de diyemem, hayır da. ilişkim hakkında ne düşündükleri hiç ilgilendirmez. merak etmem yani. imrensinler ya da imrenmesinler. baanne.

2) sürekli pozitif görünmek, her yerde "çok iyi anlaşıorzz :))" tarzı muhabbetler etmek falan.
  • pescador  (20.09.14 19:07:17) 
1) icinde benim oldugum bir iliskinin gipta edilecegini zannetmiyorum. ama farazi konussursak gipta edildigine gore normal birine donusmusum demektir. bu da mutluluga daha yakin biri demek. bu da iyi bir sey. istermisim yani.

2) insanlarin gipta ettikleri seyleri dusununce gozumun onunde disaridan guzel gorunen, makyajli bir iliski canlaniyor.
  • John Finn  (20.09.14 19:20:05) 
1- istemem, nazar değer.
2- karşılıklı saygı, anlayış ve desteğin var olduğu bol aşklı seksli ilişki.

  • r_u_h  (22.09.14 10:50:46) 
1. öyle bir ilişkim var.

2. ideal ilişkiyi sormuyorsun. gıpta daha farklı. gıpta etmem için gıpta ettiğim ilişkideki erkekle birlikte olmayı istemem gerekirdi.
  • sayns  (22.09.14 11:21:05) 
1- öyleymişiz, herkes öyle diyor.

2- gıpta etmek derken, kimseyi kıskanmadım ama "bunlar hiç ayrılmasın, hep böyle mutlu olsunlar" diye beğendiğim çok ilişki var. genelde birbirlerini birer birey olarak gören ama aynı zamanda çok yakın olan çiftleri seviyorum. yani birey olarak yaşıyorlar ama uyumlular. öyle vıcık vıcık olmayacak ama uzak da olmayacaklar birbirinden.
  • pokerface  (22.09.14 15:38:14) 
insanlar sikimde değil.


  • revani  (24.09.14 21:54:34) 
1. İnsanlar niye birbirinin ilişkilerine gıpta ediyor, anlamıyorum. Her ilişki kendi içinde ve kendi dinamikleri ile güzel. Zaten milleti kıskanacaksam, gözüm kalacaksa olmasın o ilişki. İlişkide bana düşen kısmını kendi ellerimle yapıyorum zaten, hangi ilişki benim kendi ellerimle yaptığımdan daha özel ve bakılası olabilir ki. Ya da başka bir kişi için, neden onun kendi elleri ile yaptığından daha değerli olsun benim ilişkim.

2. Bkz. cevap 1. Dışarıyı kıskandıracak, canı çektirecek, vb., birçok şeyi eksik başka bir ilişki ya da ilişkisizlik anlıyorum. Ya da artık çok yıllandığı için kendisi ile uğraşılmaktan vazgeçilmiş milleti seyreden başka bir ilişki. İlişkisi düzgün insan başka çiftleri anlık beğenebilir veya anlık duygulanabilir ama gıpta ile uğraşmaz; 10 saniye sonra "Salla onları, ver bir alt dudak" falan der.
  • aychovsky  (24.09.14 22:02:19 ~ 22:13:04) 
1- insanların gıpta ettiği bi ilişkim olmazmış gibi geliyor aslında ama durum biraz tuhaf (ilişkiyi geç ilişkim yok uzun süredir, genel olarak durum şu): ben etrafımdaki insanlardan farklı yaşıyorum, farklı şeyleri önemsiyorum vs. sanki onlar da beni hiç takmıyomuş gibi geliyo. ama hiç olmayacak kişilerden -bunlar beni çatır çatır eleştirmiş olanlar da olabilir- olmayacak zamanda "valla en güzel senin yaptığın ,saygı duyuyorum/hastayım bu duruşuna" gibi şeyler duyuyorum. bu sefer benim kafam karışıyo :)
2- benim gıpta ettiğim ilişki hem o açıklanamayan/mantıkdışı tutkuyu/şehveti yakalamış hem de zamana/şartlara göre evrilebilen korunabilen ilişki. zaten yok öyle bi ilişki :p

  • niye ama  (24.09.14 22:10:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.