[]

Elektrikli Izgara

www.kliksa.com

Şöyle bir elektrikli ızgara alsam, evde istediğimi pişirebilir miyim? Sözgelimi tavuk pirzola olsun, antrikot olsun vs.
Pişirebilirsem, beni zorlar mı ekstra şeylerle yoksa ızgaraya atıcam o kadar mı?

Öğrenciyim, sadece dondurulmuş gıdaları tavada ısıtmaktan ibaret olayla ilgim.

 
zorlucak bişey yok atıcan pişecek, fiyatı falan iyiymiş bunların bide kapaklı koku yapmayanlarından var koku problem olursa onlardan alabilirsin, onun dışında bir sorun olmaz.


  • sertayg@yahool.com  (20.09.14 12:23:30) 
işinize karışmak gibi olmasında ettir köftedir tavuktur gibi şeyler için

(bkz: dökme demir tava) öneririm. temizliği de bu ızgaradan daha kolay olur.

lezzeti ise kıyaslanamz :)
  • Sir Anthony Hopkins  (20.09.14 12:47:07 ~ 12:47:52) 
Izgara tadı vermiyor bu ürünler. ayrıca pişirmesi, temizliği çok zor. Memnun kalmamıştım ben ama markası başkaydı arzumdu galiba.


  • strangerinhere  (20.09.14 17:24:14) 
www.hepsiburada.com

hocam bu aletten var bende hediye geldi, ortası delikli fazla yağ orda aşşa akıyor. ben bi ara et çoook çok azaltmıştım bu hayvanlara işkence ediliyor hesabı, bu gelince bi deniyim dedim, valla şuan buzdolabında tavuk - kuzu pirzola, kıyma, dana bonfile - biftek, hindi göğüs hepsinden 500er gr var, bitince hemen aynılarından alıyorum. öyleki marine etmeyi öğrendim falan süt zeytinyağı kekik vs bekletiyorum geceden öyle güzel pişiriyorki, ince kesilmiş etleri biftek tarzı 3 dakikada pişiriyor ki alt üst mühürleme olayıyla, köfteleri biraz çevire çevire pişircen 15 dakka, pirzolalar 20 dakka, piknikteki mangal %100'se bu ızgara da %65 o tadı yakalıyosun, ızgarayı değil etleri yağlıcan o zaman koku da olmuyo, normal bişey tavada nası pişip de koku yayıyosa anca okadar kokuyo, temizliği de çok önemli tabi, bütün parçalarını tık tıksöküp makineye atabiliyosun, sadece düğmeli fiş kısmı işte girmiyo zaten 4 parça bişey, altta tepsisi var biraz su kouyuosun ona ki etleri kurutmasın diye, bence onu al yorumlarına falan bak paranı boşa verme. benim tek kaygım vardı bende öyle telli sıkıştırmalı bişey istiyodum klasik mangal hesabı, ama çok bi farkı yok inan. istiyosan yarın akşam yapacam videosunu değil de foto çekip atabilirim. para yollarsan videosunu da atarım para herşeyi çözer.
  • sertayg@yahool.com  (30.07.15 01:39:14 ~ 01:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.