[]

"logoooo" 200 tl ödüllü logo yarışması !!!

www.eksiduyuru.com ekteki ilanimdan sonuç çıkmadı ama bu arada ben buldum başka bir isim. Bu konuda bize logo ve sirket isminin güzel bir yazı fontu ile yapılması ve begenmemiz halinde 200 tl gibi bir ücret ödemeyi düşünüyoruz. Ilgilenenlere ayrıntılı mesaj atacağım. İyi geceler.
Yazar olmayanlar için hayrullah73 (et) hotm.com



 
sahsen soyliyim. 200 lira icin sansa is yapmam. yeni moda bu heralde. isin raconu bu degil. nasil ki hastaneye gidip en begendigim muayeneyi yapana 200 lira vericem diyemiyecekken bu grafiker tayfasina kopek muamelesi yapmak niye?


  • mayeskuel  (19.09.14 23:24:43 ~ 23:37:52) 
mayeskuel +1


  • Domuz  (19.09.14 23:28:12) 
buradan size iş çıkmaz. www.idemama.com 'a paranızı yatırın bu işi yapan yüzlerce tasarımcı logo göndersin, zevkinize uygun olanı seçersiniz.


  • tek terk  (19.09.14 23:34:07) 
Mesele daha şirket kurulmamış bir tane bile urun satmamis bir firmanin logo isteği. Yani hayal peşindeyiz bir nevi. Durum bu olunca imkanlar da kısıtlı. Belki yeteneği olan ama profesyonel olmayan bir arkadaşımız faydalanir umudu ile bu isteğim. Teklif var ısrar yok. Ben kendim avukatım v3 bu platformda 1 kuruş almadan 100 den fazla kişiye yardımcı oldum. Şimdi de ben değil bir yakinim bu yardımı istiyor ne var yani? Mail adresini bu şekilde yazmamın sebebi mail adreslerini otomatik olarak toplayan bir sistem mi ne varmış onu engellemek.


  • ground  (19.09.14 23:40:30) 
avukat olmussun ama analitik zekadan eser yok. hala arkadasimin sirketi, satis yapmamis vs..diye sacma sapan argumanlar sunuyorsun.

hakime'de, 'ya kufur ettigine bakmayin aslinda cok iyi biri. gecen sene caminin bahcesini temizlemis' falan da diyorsundur sen. assgjkdslk
  • mayeskuel  (19.09.14 23:45:55 ~ 23:48:09) 
  • all girls dream  (20.09.14 00:10:15) 
@mayeskuel bey; anlatamadım sanursam. Diyorum ki avukat olarak ve avukatlık kanununda avukatın ücretsiz iş yapması "kanunen yasaklanmış olmasına rağmen ben burayı bir aile olarak gördüğüm için 100 den belki de 200 den fazla insana "ücretsiz" avukatlık bilgimi "bedava" verdim ve bundan da çok mutluyum. Evet muhtemelen verdiğim rakam az olabilir hatta azdır da bunu tartışmıyorum ki ben. Benim belki de tanesi 1.000 tl olacak bilgiyi bedavaya sadece bu platformda verebiliyorsam birileri de az olan! 200 tl ye bu hizmeti verebilir. Konuyu saptirmayalim ekşi Sözlüğün kronik sorunu olan trol ve trollük sorununu buraya da taşımayalım. Kaldı ki ben piyasa ile ilgili bir araştırma vs de yapmadım. Sonuçta ziraay Bankası logosu veya Opet logosu istemedik. Sikindirik bir firmaya eli yüzü düzgün bir logo istedik o kadar. Son olarak asdfg mi nedir ondan işte!


  • ground  (20.09.14 00:15:40) 
Freelance Mağdurları
@Freelancemagdur

twitter.com
  • kakao  (20.09.14 00:23:48 ~ 00:24:38) 
@all girls dream; süper yahu kendi facebookumda da Paylaşmıştım. 41 yaşında 10 yıllık avukatım lan. Vallahi burada gönül borcum için cevaplar veriyorum. Tamam avukat demek imaj olarak ukala kendini beğenmiş vs gibi negatif olsa da vallahi burada iyiniyetle başlık açtım ve mesaj bölümünden 10' a yakın insanla konuşuyoruz şu anda (inanmayana caps yollarım). Ama derdimi ifade edemediğime yanarım.


  • ground  (20.09.14 00:27:30) 
ben de yanarim yanarim, hala ne denli zavalli bir uslupla kendini aklamaya calistigini idrak edemedigine yanarim. bi tek iyilik yapan sensin sanki. buranin olayi bu zaten. sen avukatsin adli konularda yardim ediyorsun. biz de burada teknolojik, grafik konularda yardim ediyoruz. herkes etegindekileri dokuyor. ama kimse senin gibi bu doneleri cikari icin kullanmiyor.

rica etsen, param yok desen o zaman tercih meselesidir. ben de yardim ederim. ama kalkip saygisiz ve cakallik kokan 200 tl'lik yarisma fikriyle gelirsen yersin kalayi.
  • mayeskuel  (20.09.14 00:42:03) 
@maysqer mi neyse işte; bir kere bu firma benim firmam değil, birilerine yardımcı olmaya çalışıyorum. ikincisi insanlar daha firmayı kuracak parayı bile denklestiremedi.yani logo tasarımı aslında lüx bir masraf ama aynı zamanda elzem bir durum Üçüncüsü bu bir teklif az ya da çok, ama bana gelen mesajlara şaşırırsın. Ve şu anda da bir arkadaşla da anlaştık. Yani demek ki oluyormuş. Sen ne yaptın bu arada. Bo port çok öz yaa.


  • ground  (20.09.14 01:06:29) 
bu uslupla hukukcu oldugun adalet sistemini seveyim:)


  • mayeskuel  (20.09.14 01:30:51) 
@mysquare; kardeş özür diliyorum. Çok hataliyim yaptım bir eşşek affet.


  • ground  (20.09.14 01:37:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.