[]

Telefonum sim kart yok uyarısı veriyor

Sim kartta hiçbir sorun yok ama bu uyarıyı veriyor. durduk yere telefon masada dururken yaptı bunu, herhangi bir darbe vs. yok.

ne yapmak lazım? telefon note 2


 
sim kartı başka telefonda denedin mi?

www.google.com.tr

www.booksmobile.com
www.askmefast.com
  • kisa bisey olsun istemistim  (19.09.14 18:07:59) 
sim kartta hiçbir sorun olmadığından emin misiniz?

kartı başka telefonda deneyin, başka kartı da kendi telefonunuzda deneyin.

ben de sim kartta problem yok derken sim kartımın problemli olduğu çıktı meydana.
  • kibritsuyu  (19.09.14 18:08:19) 
Eğer sim kartını kestirdiysen ondan olabilir, başka bi telefonda dene aynı sorun onda devam ederse, sim kartını değiştir.


  • gkn  (19.09.14 18:10:12) 
sim kartta hiçbir problem yok, her şekilde kontrol ettirdim. garantiye vermek için illaki fatura vs. gerekiyor mu? telefonu genpa'dan almıştım, imei de bir sıkıntı olabilir mi?


  • pillimiyango  (19.09.14 18:14:58) 
hayır imei olduğunu zannetmiyorum. e-devlet hesabına giriş yaparsan. turkiye.gov.tr den imei'nin kayıtlı olduğunu falan görürsün zaten. ya da imei sorgulama yazınca google'dan görürsün. çalınıp çalınmadığını anlamak için ne yapmak gerek bilmiyorum da sim kart sorununun imei ile pek alakası olmaz. garanti süreci içerisindeyse ve servise vermek istiyorsan seri numarasından telefonun ne zaman kim tarafından alındığı, kalan garanti süresi falan anlaşılır diye tahmin ediyorum. artık fatura falan da tarihe karışacak. sim sorunsuz ise genpa'ya git bence...


  • kisa bisey olsun istemistim  (19.09.14 20:22:20) 
@kisa bisey olsun istemistim teşekkür ederim cevap için.


  • pillimiyango  (19.09.14 20:26:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.