[]

kuru saclar icin

denediginiz.maske var mi duyuru rapunzelleri?

yumusatmak icin napabiliriz?
gliss siyah okan sampuani kullaniyorym bir de serum kullaniyorum dis etkenlere karsi eskiden bu serumu kullaninca ipek gibi olurdu son bi haftadir kazik gibi


napmali?

kina yakicam az kaldi gerci nasi yapcam bilmiyorum ama

 
Saclarim yandiginda otacinin argan serumunu kullanmistim. Hic kestirmeme gerek kalmadan toparlamisti.


  • rayde  (19.09.14 17:24:45) 
@rayde o dedigin serumu nerden bulucam? avon un.argan yagli bi serumunu kullanmis ve memnun kalmamis biriyim


  • indescribable  (19.09.14 17:27:29) 
Benim de saçlarım kuru, şununla yumuş yumuş bir his veriyor.
1.bp.blogspot.com
Watsons'da veya Gratis'te var.
  • aychovsky  (19.09.14 17:27:41 ~ 17:27:55) 
@trumanshow
nasi kullanicam onu?

  • indescribable  (19.09.14 17:32:00) 
@indescribable
Watsons dan almistim ben.

  • rayde  (19.09.14 17:47:42) 
O kullandığımız kimyasallı, saçları yumuş yumuş yapan şeyler aslında saçlarımızı içten içe mahfeden şeyler. Saçlar o kimyasallı şeylere alıştığı için, doğal ürün kullandığımızda falan kazık gibi oluyor. Alışmış çünkü saç. Tavsiyem, saçların için badem yağı, argan yağı. Kına yakmanı da tavsiye ederim ben. Saçlarını acayip toplar. :)


  • barbara herhalde barbara manken olan  (19.09.14 18:07:02) 
argan yagi argan yagi argan yagi.

banyodan sonra, sac islakken suruyorsun. farka inanamazsin!

saf argan yagi satan bir websitesi vardi, ekside de basligi vardi, hatirayamadim simdi, arkadaslar aydinlatir belki.


not: bilmemne yagi katkili sac bakim zart zurtlarindan kullanma. onlarin saci yumusatmasinin sebebi iclerindeki silikon.

not2: aradim, doakozmetik.com fiyat cok uygun
  • earthsea  (19.09.14 18:34:56 ~ 18:38:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.