[]

mallara eklenme durumu

valla hayatımda ilk kez biri tarafından bloklandım/mallara eklendim, hem de sebebini hiç anlamadığım bir şekilde. bir de mesaj atmış ki sadece "s" diye. bi bok anlamadım. racon böyle mi agalar? burdaki "s" = "sittir" mi oluyor yani? :))

hayır bileyim de, ben de birini mallara eklersem ona göre davranayım ehe...


 
Mobilden giriyordur.
engellemek icin mesajlara tiklayip mallars ele falan diyorsun ya belki oyle bir sey olmus olabilir.

  • kutsalbok  (19.09.14 16:32:32) 
bu işin raconu yok. kötü bir diyalog yaşandıysa tartışma falan gıcık kapmıştır diyeceğim ama bişi anlamadım diyosun. seni niye mallara ekler ki bir insan?


  • rock n roll  (19.09.14 16:35:08) 
sçs demek istemiştir ama heyecandan yazamamıştır.


  • dessy  (19.09.14 16:35:44) 
evet arada mesajlaşma falan da olmamıştı zaten daha önce hiç. kendisinin bir sorusuna cevap yazdım bugün sadece. sonra "s" mesajı gelince ben de "?" göndereyim dedim, ana! gönderemezsiniz dedi! orda farkettim...

@dessy, askdjaşjh "senin çanağına sıçarım"'ın kısaltmasıydı dimi o?
  • loveinaflipbook  (19.09.14 22:20:11) 
bilemiiiiciiiiim :)))) hayal gücüne bırakıyorum :))))


  • dessy  (19.09.14 22:26:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.