[]

odtü 101 iingilizce dersi

facebookta bu dersle ilgili büyük bir platform var mı ?
birde bütün sectionlar dolu benimde elimdeki section bölüm dersiyle çakışıyor. add-drop a kadar kontenjan açılmıcakmış add-dropda da kesin değilmiş.bana denilen sana uyan section a git hocanla konuş kabul ederler dedi.
varmı odtülü buralarda napmalıyım


 
hangi bölümsen önce sekreterliğiyle git konuş. olmazsa git yabancı dillerin sekreterine. o da olmazsa direk öğrenci işlerine ak. halletmeleri lazım ayrıca yalnız değilsin alamayanlar bile var.


  • aelfinn  (19.09.14 10:27:47) 
Bu arada dipnot: Saçma sapan bi hocanın sectionında alacağına almaman daha hayırlı olur.


  • lcha  (19.09.14 10:53:05) 
ENG-101-102 SECTION DEGISIM VE BILGI PAYLASIMI diye bir grup var ama dışarıya kapalı, gruptan birinin seni alması lazım.


  • acemmi  (19.09.14 11:13:24) 
add droplarda halledersin sıkıntı çıkmaz 101'de merak etme. şimdilik almak istediğin sectionda gir derse ve mutlaka yoklama imzala. sonra farklı sectiona geçsen de yoklama taşıyabiliyorsun.

dipnot: şu hoca işini bu kadar abartmayın, en kötüleneninden de aldım en övüleninden de hiçbir fark yoktu. kimse kalkıp durduk yere başkasına a verirken sana d falan vermiyor. saçma sapan safsatalarla yeni öğrencilerin gözünü korkutmaya hiç gerek yok.
  • mutevazi  (19.09.14 11:54:49) 
@mutevazi hocam kötülenen hocalardan şanslı olanına denk gelmişsin.

101'den muaf olan arkadaşım ve BA alan ben 102'de aynı sectiondan aldık, hocası çok tatlı bir kadındı (meğersem not verme zamanı gol atıyomuş) BB ve CB aldık (şenlik zamanı bile kadının ödevlerini yetiştirmeye çalışmamıza, bir dönem boyunca eşşşekler gibi çalışmamıza rağmen)

O dönem yazdığım makaleyi bir sonraki dönem 2 ye bölüp (2 kısımdan oluşuyordu) 2 arkadaşıma verdim. İkisi de tam puan aldılar. Yani demem o ki, ders alacak olan arkadaşlar 101 ve 102'de hoca işini abartın, notu güzel hoca bulun. Zira ben zamanında sallamadım ve ortalamamın içine sıçtı kadın. Arkadaş ise bölümde dereceyi kaçırdı (kendisinin BB gelen tek dersi bu)
  • lcha  (19.09.14 13:45:21 ~ 13:46:02) 
serkan algan veriyor olması lazım. dünyanın en mükemmel insanıdır. ondan al alabilirsen 101 i.


  • aelfinn  (19.09.14 18:41:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.