[]

aşti'den hacettepe ünv ulaşım

Tam adres şu; h.ü. yıldız amfi binası beytepe kampüsü.

H.ü hacettepe'dir diye düsündüm ama...
7 gibi aşti'de olursam 9da olan sınavıma yetişir miyim? Ulaşım nasıl olur o saatte?

 
erken saatte trafik açık olur ama aştiden sıhhıyeye gitmelisiniz bunun için de ankaray metrosuna binip kızılayda inin, sonra turuncu metroya yani batıkent metrosuna binin, hemen 2. durak sıhhıye sonra. ordan beytepe otobüsleri kalkıyor, nerden tam bilmiyorum ama sorarsınız gösterirler. okulun içini de bilmiyorum, onu da başkasına sorun :)


  • fancy pants  (19.09.14 09:37:43) 
aştinin önüne çıkın ve eskişehir yolundan geçen herhangi bir dolmuşa binin (sincan falan geçiyor). daha sonra armadada inin (bu mesafe görünürde 300 mt falan ama yürümeye kalktın mı 20 dakika falan sürüyor :)) üstgeçitten karşıya geçip metroya binin. beytepede inin. metro çıkışından otobüse binip kampüs içerisine nefasetle ulaşın. toplm 1 saat falan sürebilir beklemelerle...


  • episantr1  (19.09.14 09:50:49) 
episantr1 +1

fakat o bindiğin sincan dolmuşu var ya, beytepe metro durağına kadar gidiyor, metro aktarması gereksiz.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (19.09.14 11:03:35) 
Ya hocam, aşti den ankaraya biniyorsun, kızılay durağında iniyorsun. metro oklarını takip ediyorsun. çayyolu metrosuna biniyorsun (koru) yazar. onunla da beytepe durağına geliyorsun, aktarma ile kampüsün içine giriyorsun, ya da otostop falan yap. Ama 7 den biraz önce aştide olabilsen daha garanti olur gibi.
Üstteki tariflerde dogru, ama tam mesai baslangıc saatlerinde eskişehir yoluna falan düşeceksin ki, risk olabilir. Benim dediğim şekilde tamamen yer altından beytepe girişine kadar gidiyorsun.

  • primetime  (19.09.14 11:41:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.