[]

Ankaralılara ego kart mı ne işte ondan sorusu

Dostlarım, kısmetse sabah Ankara otogardayım, oradan metroya ve otobüse binerek konsolosluğa ulaşmam gerekirken nereden hangi kartı almalıyım ben şimdi tam olarak?

Teşekkür ederim.


 
AŞTİ'den Ankaray'a geçin, orada satılıyor. Ankarakart adı. Bi 10 lira atın yeter bi iki gün.


  • heritage  (19.09.14 01:59:32) 
Tek kullanımlık Ankarakart mevcut yalnız önerim 5 lira verip normal bir ankarakart almanız ve içine dilediğiniz kadar yükleme yapmanız.

Fiyatları net hatırlamıyorum ama metro kullanımı 2 lira civarındaydı, metrodan sonra bir otobüse binerseniz 60 kuruş vererek aktarma yapıyordunuz falan, 10 lira yükleseniz yeter sanırım, gidiş+dönüş için.
  • grimer  (19.09.14 02:01:02) 
metroda makineler var --ama iki tane, bi büyük bi küçük, adlarını unuttum şimdi-- büyük olandan 'tl yüklemeli kart alımı' gibi bi seçenek var onu tıkliyciysin, parayı ver dolu kartı al. bugün yaptım, çok mutlandım


  • en lüzumlusundan feyizli bir abiniz  (19.09.14 02:44:40) 
Vay anasını @heritage 2 yıl gitmedik hemen Ankarakart çıkarmışlar... Geç bile kaldılar, iyi olmuş.


  • lcha  (19.09.14 10:54:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.