[]

kafam çok karışık

bu sene kpss'ye hazırlanacağım. ama dershane konusunda kafam hala karışık. zaten kayıt olmak için yeterince geç kaldım bu kafa karışıklığı yüzünden. izmir'de önerebileceğiniz kpss a grubu için bir dersane var mı?
sadece iktisat , işletme, maliye, muhasebe ve hukuk derslerini almayı düşünüyorum genel yetenek ve genel kültürü evde de halledebileceğimi düşünüyorum.
bir de ben buca'da oturuyorum. bucada da kpss için dersaneler var (karacan, ihtiyaç , doğru statü gibi) ama onlar hakkında da nette bazı olumsuz yorumlar gördüm. iyi dershanelerin çoğu da konak'ta. ulaşım rahatlığı için çok iyi olmasa da buca'dakilerden birine mi gitsem diyorum. elimde yargı ve murat yayınlarının 2014 kpss için kaynakları var. yani biraz da motive olmak konu takibi yapmak için gitmeyi düşünüyorum. şu 1 haftada da bu işi çözmek istiyorum. kafam ciddi manada karışık nereye gitmem ne yapmam gerektiği hususunda.


 
dersaneler işletme dersi vermiyolar çoğunlukla. puan hesaplamasında çok faydası yok diye.

dersane işini de millet aylarca araştırıyor ya. yani ihtiyaç türkiye çapınca duyulmuş bi dersanedir ama senin ordaki şube bok gibidir. bunu öğrenmek lazım. tek tek hocaların adını öğrenip nette araştırmak lazım. birilerinin gerçekten tavsiye ettiği, kefil olduğu yeri bul bence. yoksa kepaze edebilirler seni.

ayrıca dersaneye gitmesen de olur onu belirteyim. gerçekten çok çalışkan bi insan değilsen, dersanede o kadar ders dinledikten sonra evde süper konu tekrarı yapabileceksen git. yoksa dersanede dinledim evde test çözdüm ile olmuyor o olay.
  • elorelia  (19.09.14 00:13:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.