[]

Dsmart - Turksat4a Geçişi

Dsmart uydu alıcısında mesaj çıkmıştı geçişte sıkıntı olmaması için 1 numaralı kanalda kalın diye. Kaldık. Kanallar gelmemiş. Hiç bir kanal yok şu an tv de. Kanal menüsüne bile ulaşamıyorum. Bu Dsmart kendisi mi geçecek. Yoksa biz bi müdahale yapacak mıyız ? Nasıl çözdünüz bu sorunu uydu kurtları.




 
Fişini çekip 10 saniye bekleyip tekrar cihazı çalıştırın.


  • teknikekip  (18.09.14 14:49:34) 
bu sabah aynı problemi yaşadım ben de. küfredip kapattım. bu şekilbaz hareketime rağmen içten içe açtığımda düzelmiş olmasını umuyorum.


  • naberabi  (18.09.14 15:41:01) 
Ben dediğiniz gibi yaptım ama hiç bişey değişmedi. "Kanalda sorun var yada sinyal yok. Sinyal kablosunu kontrol edin" diyor hala.

Evde iki tane uydu alıcı var. Dün geceki geçişe kadar herşey normaldi. Geçişte hem dsmart uydu alıcısındaki kanallar hem de normal uydu alıcıdaki kanalların hepsi çalışmaz oldu doğal olarak. Normal uydu alıcıya elle frekans bilgisini girip tarattım o şimdi eskisi gibi çalışıyor. Ama dsmart kendisi geçecek diye biliyorum ben geçmedi. Hala kanalda sorun var diyor bana.
  • maxhoper  (18.09.14 19:18:22 ~ 19:35:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.