[]

valiz almak

valizin kendisi dahil 30-32 kg'a kadar hakkım var uçuşum için. nereden valiz alayım? en büyük boydan mı alacağım? önereceğiz site veya git şuradan al diyebileceğiniz yer var mı?




 
Hepsini aynı hızda fırlatıyorlar. Dolayısıyla moment hesabına göre küçük çanta alman daha mantıklı. Daha az zarar görür.


  • alperz  (18.09.14 14:09:12) 
eşyana göre al. pahalı alma, nasılsa kırıyorlar. ucuzundan al gitsin. kırılınca yenisini alırsın. internetten veya avmden değil de, mahalle arasındaki çantacılarda daha ucuz oluyor.


  • inheritance  (18.09.14 14:12:27) 
boyner'de çok güzel valizler çok uygun.


  • [silinmiş]  (18.09.14 14:17:08) 
3'lü takım olarak satılanlardan al. hem daha uygun oluyor hem de hangisi yetiyorsa onu kullanabilirsin.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (18.09.14 14:17:13) 
duzenli esyhat etmeyi planliyorsan iyi birsey al, yok br kere ben bi cikip dolasiyim, sonra oldugum yerde kalicam diyorsan dandirik birsey al. ama iyilere birsey olmuyor. cok seyahat eden biri olarak rahatlikla soyleyebilirim.


  • mavicorap  (18.09.14 14:27:31) 
istanbul'daysanız bunun yeri mercan yokuşu'dur.


  • ezeriko  (18.09.14 14:28:56) 
Valizin en iyisi Samsonite ama çok pahalı. Ona benzeyen tarzda plastik valizleri tavsiye ederim. Hem hafif hem dayanıklı oluyorlar. 30-40TL'ye satılan basit valizlerden uzak dur. Hem gereksiz ağır. Hem de o fermuarlar patlıyor. Eşyalarını bandın üzerine dağılmış olarak alıyorsun inişte.


  • zombi  (18.09.14 14:41:22) 
sadece 1 kere kullancam aslında. veya 1 yıl sonra 1 kez daha.


  • baldur2  (18.09.14 14:45:39) 
ucuz, dandik bir şey al o zaman parana yazık. yok eşyalar dağılıyomuş, yok valizi havalara fırlatıyolarmış falan inanma bu tarz şeylere. yıllardır yurt dışına gidip geliyorum zamanında eminönünden aldığım 50 tl lik dandik valizimle. fermuarlarının çekme kısmının kırılması haricinde bir şey olmadı valla.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (18.09.14 14:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.