[]

Taksimde çalışıp üsküdara taşınmak mantıklı mı?

Taksimde çalışmaya başlayacağım. Üsküdara taşınmayı düşünüyorum. Marmaray, motor metro falan var. Onun haricinde sanırım geç saat olursa taksi dolmuşlarda var. Sizce mantıklı mı taksimde çalışıp üsküdarda yaşamak?
Bu düzende olan biri varsa yol ne kadar sürüyor? Gece 1,2 gibi alternatif ulaşım araçları bulmam mümkün mü? Ev marmaraya 10 dk yürüme mesafesinde.



 
haci sen bir an önce taşın. Gay frienly ariyormuşsun sitenin adını çıkaracan google a gay frienly yazanları siteye dolduracan. Üsküdar süper


  • empedokles  (18.09.14 12:05:27) 
gece sarı dolmuşlardan yok. kadıköy dolmuşuna binip bağlarbaşı, çiçekçi vs.de inebilirsin ama ne kadar yakın olur bilmem.


  • tepedeki psychedelic adam  (18.09.14 12:08:37) 
o düzene çok yakın biri olarak söyleyeyim;

marmaray'a 10 dk yürüme mesafesinde ise, iskeleye de o kadar.

evden iskele 10 dk,
üsküdar-kabataş 12 dk
kabataş füniküler-taksim - 5 dk

kabaca yarım saat içinde hiç kara trafiğine girmeden taksime ulaşabilirsin.
motor yolculuğu esnasında simit çay keyfiyle kahvaltını da aradan çıkarabilirsin. boğaz havası cabası.

gece dönüşlerde, beşiktaş'tan sanırım yazın 1'e kadar aralıksız motor var üsküdara. kışın biraz daha erkendir muhtemelen. onun dışında daha geç saatler için; 1. köprüyü kullanan her türlü toplu taşımayı kullanıp (taksim-kadıköy otobüsler kadıköy dolmuşları, metrobüs vs) altunizade'de inebilir, oradan yaklaşık 6 lira verip üsküdara taksiyle inebilirsin. (altunizade'de 24 saat taksi bulabilirsin)

velhasılı, her gece 12'den aşağı eve girmem demiyorsan gayet mantıklı.
  • xenderoth  (18.09.14 12:15:43) 
Bağlarbaşı, Altunizade tarafına taşınırsan oradan geçen otobüs (taksim-bostancı) dolmuş metrobüs falan oluyor ama merkezinde oturacaksan biraz sıkıntı. Gerçi Beşiktaş-Üsküdar motorları 1-2'ye kadar vardı birkaç yıl önce şimdi ne alemde bilmiyorum. Ben Üsküdar'ın çeşitli semtlerinde kaldım ve gece rahat gelme açısından en iyi Bağlarbaşı'ydı. Muhit olarak da merkezden daha iyi. Neyse işte kısacası Taksim'den sabaha kadar var olan otobüslerin güzergahlarına yakın bir muhite bak derim. Ama gece vakti yorgunluk ve yola vereceğin parayı hesaplayıp Taksim civarını (mesela Ömer Hayyam) iyice bir yokla derim.


  • loralynn  (18.09.14 12:38:26) 
tçık. hangi yakada çalışıyorsan o yakada oturmak mantıklı. her gün 2 defa köprü, metrobüs, vapur marmaray (istediğin birini seç) yolculuğu çekilir dert değil.


  • tururo  (18.09.14 12:51:10) 
@tururo 4 senedir neredeyse hergün bahçeşehir-beylikdüzü-bayezit üçgeninde koşturuyorum zaten :(


  • phoenixboy  (18.09.14 13:00:31) 
@phoenixboy. cevap gecikti (iş yoğunluğu) özür.
bahsettiğin parkur istanbul dışından merkeze doğru uzanıyor zaten (beylikdüzünü istanbuldan saymak hata). benim kasdettiğim cihangir ya da biraz daha geniş ölçekli bakarsan 4 levent filan. gerçi artık m2 hattıyla hacıosmanda oturmakta çok sorun olmaz. ama boğaz aşırı semtler (hangi yaka olduğu önemli değil) ömür çürütür (ara:anadolu yakasında oturup avrupa yakasında çalışan mal)....

  • tururo  (18.09.14 16:51:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.