[]

Uydunet'in şu kampanyasından yararlanan var mı? Memnun musunuz?

24 ay tahattütle 29 TL'ye 25 GB internet.
Ayrıntılar burda:
www.turksatkablo.com.tr

Caddemde kablo TV alt yapısı yok. Ama talep edeceğim. Belki gelip hallederler. Ama talep etmeden önce bir araştırayım dedim.

İnternet kalitesi iyi mi?
Başka birtakım ücretler talep ediyorlar mı sonradan. Hani sözleşmeleri çok anlamak mümkün olmayabiliyor.

 
kablo internetin kalitesi mahalleden mahalleye bile degisiklik gosterebiliyor. misal ben bakirkoy'de sahane kullaniyodum, kadikoy'de 2 dakikada bir kopma yasayan arkadasim vardi. yeni cekilen hatta kopma gerceklesecegini sanmiyorum, duzgun kurarlar muhtemelen. linke bakmadim ama belki modem masrafi eklerler, kablolunun modemleri farkli oluyor.


  • xfestos  (18.09.14 01:58:16) 
2 sene 2 ay önce, 24 aylık bir taahhütte başlamıştım,
hizmet konusunda hiç bir sıkıntı çekmedim,
bu sürede yaşadığım bağlantı sorunu 2 elin parmaklarını geçmez. #Antalya

sık sık bağlantısı kopan arkadaşlar modem arayüzünden güvenlik duvarını kapatsınlar,
bu bağlantıyı engelliyor sürekli, nedense.
  • livaneli kadir  (18.09.14 02:16:51) 
talep etmen halınde sana 20 kusur bın tl lık bır fatura yollayacaklar bılgın olsun. bır kısı ıcın boyle bır yatırım yapmazlar nette arastır daha once senın gıbı talep edenlere ne cvp vermısler gor.


  • hayvan gibi yazar  (18.09.14 02:38:53) 
Hayvan gibi yazar +1

5 senedir kullanıyorum. Ciddi problem çıkartmadı.
  • sutlu nescafe  (18.09.14 06:50:17) 
ya ttnet varken veya en azından superonline varken şu kablonet saçmalığına prim vermeyin ya. hayatımda gördüğüm en kötü hizmet.


  • tchuck  (18.09.14 06:57:21) 
3-4 senedir kullanıyorum bir iki problem dışında hiç bir problem olmadı, 10mbit kullanıyorum filmleri 1100kb/s ile indiriyor, teledünya biraz tırt ama çok da tv izlemiyoruz sonuçta. gayet kullanılabilir.
yer.bakırköy

  • ravenudon  (18.09.14 08:51:54) 
yani uydunet ve teledünyayı digiturk superonline ya da ttnet gibi rezil rüsva hizmetlerle karşılaştıran adam en hafif deyimle cahildir kötü niyetlidir arkadaş.

uydunet kullanıyorum 6 yıldır hız her zaman stabildi 2 kere sorun yaşadım ikisindede bir saat sonra kapıya gelip sinyal ölçümü vs yapıp sorun kutuda deyip topyekün kutuyu değiştirdiler. sorun çözüldü. şimdi kullandığım hız 10 mbit (ortalama saniyede 1.2 mb veri çekiyorum) 50 gb kotası var kota dolunca hız 3 mbite düşüyor sonrası sınırsız ayrıca teledünya abonesiyim üst paket türkiyede var olan history ch hariç bütün belgesel kanalları var aklınıza gelen hepsi hatta national geo nun yanlış hatırlamıyorsam 2 hd 2 normal olmak üzere 4 kanalı var ve hepsi farklı yayın yapıyor aynı belgeseller yok yani. discovery chdan 3 4 tane var viasattan iki tane 3 4 tane fransız belgesel kanalı var lan sırf hayvanlar hakkında 2 belgesel kanalı var falan filan dizi kanalları fox crime fx fxhd vsvsvs onlarca kanal var digitrurkun aksıne hd kanalları çamur gıbı degıl yanı demem o ki hayvan gıbı guzel yayın var bbc hd nın altyazılı yayını var amk daha ne olsun. ve bunlşarın yanında hd stbox alıcı kablosuz modem falan ucretsız kurul ucretı yok aktıvasyon ucretı yok ve ödediğim para 36 tl. butun bayramlarda sınema kanalları su bu acılıyor ucretsız mesela kurban bayramı resmı olarak 9 gunse 9 gun açılıyor sınema yayınları musterı s*kme odaklı değil. sureklı yenı kanallar eklenıyor yerlı yabancı. ben hıc kullanmadım ama kullanırım dersenız voiceip ses hizmeti var kablolu tvden kablolu tv ye ucretsız arama servısı. ve hepsı 36 tl. sımdı bana ttnetın berbat hızmetını savunmayın abıcım. ulan ttnette oyun oynuyorum ping ortlama 230 uydunette oynuyorum ortalama ping 40 nasıl olacak bu iş?
  • hayvan gibi yazar  (21.09.14 11:11:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.