[]

Son çare olarak bankacılık sektöründe çalışmak..

Mantıklı bir davranış mı? Uzman yardımcılığı (MT) pozisyonlarından birisine girip sinir stres ile çalışmak yapılabilecek bir şey midir? Bankacılık sektörüyle ilgili tek olumlu bir laf eden duymadım henüz.




 
son çareyse iyiymiş.


  • yapma volkan  (18.09.14 01:40:04) 
herkes bankacılığı son çare olarak görüyor. çalışanlarda aynı şeyi söylüyor. aman girme aman çalışma diye. yani kimse memnun değil ama yığınla istifa edeni de görmedim.


  • elorelia  (18.09.14 01:48:27) 
Son çare ne demek? İşsizliğe çare diyorsan gir çalış, daha kötüleri de var, finansal kiralama ya da faktoring şirketlerinde de çalışabilirdin, bütün gün ödeme yapmayan adamları arayıp küfrediyor, küfür yiyorsun.


  • [silinmiş]  (18.09.14 07:12:51) 
Parası bir seviyeden sonra iyidir, stresi çoktur. Hemen herkes kaçmak, devlete geçmek ister.


  • johnmalkow  (18.09.14 07:58:14) 
bankacılık şubede yapılacaksa evet berbat. ancak genel müdürlüklerde de yığınla insan farklı departmanlarda çalışabiliyor. güzel bir bölümde başlayabilirseniz tahmini 3-4 sene sonra da güzel bir maaşınız olur. buna ek olarak maaşınızı geç almak gibi dertleriniz olmaz, mesai en geç 18'de biter, özel sağlık sigortanız olur, yan haklarınız olur ve şubede elde edemeyeceğiniz belirli bir alanda uzmanlık sahibi olursunuz. bu açılardan bakınca diğer işlerden bir tık önde. dolayısıyla son çare olarak bakılmaması gerekir. çünkü doktor da, mühendis de, avukat da olsanız iş dediğiniz şey sıkıcıdır. işten zevk alamıyorsak faydalarını değerlendirmek yerinde olur. genel müdürlük çalışanı bir bankacı da bundan yeteri kadar fayda sağlıyor bana kalırsa. mt pozisyonundakiler de zaten genel müdürlüklerde çalışıyor bildiğim kadarıyla.


  • givemesomesubstance  (18.09.14 09:20:20) 
şube ve çağrı merkezi berbat.
mt dediğin müşteri temsilcisi ise o da çağrı merkezi oluyor sanırım. çağrı merkezleri 7/24 açık olduğu için vardiya durumu vardır.

genel müdürlükler daha iyi ancak özellikle yazılım ve it bölümlerinde zaman zaman mesai, geçiş zamanlarında haftasonu veya gece gelme durumları olabiliyor.
  • inheritance  (18.09.14 12:08:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.