[]

Ne oluyo bana?

Aklıma takılan bazı şeyler var.İçinde bulunduğum durum anormal mi yoksa normal mi tam anlam veremiyorum.

14 yaşıma kadar Karadeniz'in bir şehrinde büyüdüm.Daha sonra birkaç şehir daha değiştirdim.Hep eskiye bir özlem var,ilkelliğe.İlkellik derken sanırım eskiye,yani 90 yıllarındaki bize yeterli gelen o şeylere.Şu an grafik tasarımcısıyım ve bilgisayardan neredeyse nefret ediyorum.Daha doğrusu tam olarak nefret etmiyorum ama binbir zorlukla sahip olduğum commodore 64'ümü,2002 yılında aldığım ilk bilgisayarımı özlüyorum.Yaptığım şeylerin kısıtlı olması sanırım beni mutlu ediyor.Eskiden internete bağlanmak çok lükstü şu an her şey elimin altında.Değerin değerimi mi kalmadı her şeye kolayca sahip olmamızla.

Konuya bağlantılı olarak bir şey daha anlatmak istiyorum.Keman çalıyorum,batı müziği ile ilgileniyorum.Klasik müzik dinlerim; Mozart,Beethoven vs. Ama gel gelelim ki ara sıra Ömer Danış,Yıldız Tilbe dinlerim.Tabii bunun yanında kaliteli Türk sanatçılarını da dinliyorum.Bir gariplik mi var mı bende? Bir yanda Mozart,bir yanda Ömer Danış.Şu an Ömer Danış'ın klibini izliyorum; şarkıdan hem zevk alıyorum hem de sokaklardaki o ilkelliği,eski binaları,o mahalle yapılarını özlüyorum.Hem de deli gibi özlüyorum.Gelenekçi bir yapım var,acaba bunlarla mı alakası var?

Bunun dışında bizim ilçedeki ahşap evimizi özlüyorum,hatta devamlı rüyalarıma giriyor.Amcamın çocukları,abim,babam,amcam hepimiz aynı odada kalırdık,yer yataklarını bilirsiniz.Tabi aşağı katta babannem,dedem,yengelerim vs. Rüyalarımdan çıkmıyor.Abim,amcamın çocukları hepsi evlendi gitti.Hepsi birer hayırsız çıktı.Ben aile bağlarına aşırı bağlıyım,o yüzden evlenmek bile istemiyorum,birilerinin kölesi olmamak için.Niye böyle oluyor olm ya?

 
adaş bence al çantanı siktir git bulunduğun şehirden. anadoluyu falan gez, aç kal sefalet yaşa bilmediğin yerlerde. sonra dön evine öyle devam et hayata.


  • alaman cikolatasi  (18.09.14 01:35:37) 
cigerdelen,

terazi burcuyum.bazen çok gergin bazen aşırı sakin.hatta sakinliğimle tanınıyorum.mükemmeliyetçilik var tabii,o da her konuda değil; o bile karışık.
  • mehmetoloji  (18.09.14 01:36:08) 
@alaman cikolatası +1


  • safepassage  (18.09.14 08:57:50) 
depresyonun eski ismi nostalji ve melankolidir


  • la noix  (18.09.14 09:32:16) 
köyden kız alcaktın sen. aldın mı? evlenince geçer.


  • shiranai  (18.09.14 09:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.