[]

Facebookum hacklendi!

Arkadaşlar birincisi uyarmak ikincisi de fikir sormak istiyorum. Yakın bir arkadaşımın hesabından oymuş gibi konuşarak birine bakıcam şifreni versene diye benden şifremi istediler ben de düşünmeden verdim. Ve hesabım hacklendi. Bundan nasıl bir zevk alıyorlar bilmiyorum ama şu an bir sürü kız arkadaşıma abuk sabuk mesajlar gidiyor. Ve en gıcıgı da mesajlarımı ve her seyimi okuyor.
Şifremi ve yedek şifre gelen mail adresimi değiştirdiği için bir şey de yapamıyorum. Bildiğiniz yapabileceğim bir şey var mı?



 
savcılığa şikayet et


  • lcnkr  (18.09.14 00:15:11) 
arkadaşlarına ulaş bir şekilde, en kısa süre içinde mümkün olduğu kadar kişi şikayet etsin. hatta link at, biz de edelim. hesabı anında kapatıyorlar.


  • letheavendangered  (18.09.14 00:17:00) 
Mail adresine adresin değiştirldiğine dair bir mail gelmiş olmalı o mailde ben değiştirmedim linki olmalı.
Belli ki cep telefonunuz ekli değilmiş bu aklınızda bulunsun "ay telefonumu istiyor kötü şeyler mi yapacak" diyeceğinize kaydedin her zaman, (eminim ki bir dönem giriş yaptığınız da ya kayıt sayfasına yönlendirmiştir ya ana sayfa üstünde küçük bir form göstermiştir)

Kurtarma yöntemlerinden biri arkadaşlar ile kurtarma, kurtarma sayfasında bu seçenek ile seçtiğiniz arkadaşlarınıza kod gidecek ve bunları girmeniz istenecek. Bu da olmazsa ben bir arkadaşımınki için kurtarmaya çalışırken sonunda kimlik'in fotoğrafını seçin seçeneği çıkmıştı onunla 72 saat içinde kurtarılmıştı.
  • atom karincanin torunu  (18.09.14 00:25:32) 
Mail adresime mailin değiştiğine dair bi r mail gelmedi. Telefonumu da eklememişştim.İşin kötüsü yıllardır işle alaklı açtıgın sayfalar onlarca kontak hepsi bu sayfada o yüzden kapattırmal da istemiyorumonjn yerine kurtarmaya çalışıyorum. Bir arkadasımın hesabı uzerinden facebooka yazdım. Oradan bir sonuç bekliyorum. arkadaşlar işe kuratma nasıl oluyor acaba?


  • cornypop  (18.09.14 00:40:07) 
facebook ile iletisime gec, alirsin hesabini geri.

daha once girdigin IPleri kontrol ediyorlar. hacklendigin direk cikiyor zaten IP adresinden.
  • ocaan  (18.09.14 00:50:12) 
facebookla iletişime geç. yanlış hatırlamıyorsam eski kullandığın şifreleri de teyit ederek geri alabilme şansın var


  • anil  (18.09.14 05:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.