[]

İstanbulda İzmir işi kumru

İzmirde yapılan kumru sandviçten bahsediyorum, sucuk, salam vb içeren.İzmirde yapılanlarla birebir aynı lezzeti bulabileceğimiz bi yer var mı? Ekmeği özel olur, ege tire sucukla yapılır, sayas peyniri konulur. Eğer böyle bi yer yoksa ciddi ciddi açmayı düşünüyoruz da. İzmirde diğer şehirlerden gelen kime yedirsen parmaklarını yedi.Ben de severim baya.




 
yüz yıllık izmirliyim, çeşme kumrusuna izmir kumrusu demesine rağmen sucuğun markasına kadar verenini ilk kez gördüm.

herkese hayırlı forumlar.
  • biseybuldum  (17.09.14 21:21:38) 
Istanbul hakkinda bilgi veremeyecegim de izmirde en güzel nereler yapar sucugun cinsini dahi yazınca fikir alayim dedim


  • skahvecioglu  (17.09.14 21:22:41) 
beşiktaşta yapıyorlardı. gayet güzeldi gibi hatırlıyorum ama 4 yıl oldu yiyeli.


  • prodeq  (17.09.14 21:26:37) 
içine koyduğun önemli tabi ama ekmeğini yapmak dert istanbulda..


  • erty_ksk  (17.09.14 21:27:56) 
İzmirde Karşıyaka Girnede Altınmaşa var,orası enfes yapıyor. Şevkilerde idare eder.


  • Lola90  (17.09.14 21:30:26) 
İstanbul'da İzmir kumrusu o kadar yaygın değil. Doğma büyüme İstanbulluyum, o kadar fazla gezmemişimdir İstanbul'u ama hiç İzmir işi kumrucu görmedim desem abartı olmaz.


  • oğlum çok zor lan  (17.09.14 21:33:15) 
beşiktaşta merkezdeki kartal heykelinden yukarı doğru çıkınca hemen blanco diye bi barın karşısında bir kumrucu var. ben ne zaman yolum düşse yerim. baya lezzetli.


  • bruceandwayne  (17.09.14 21:33:31) 
4 yıl İzmir'de kalmama rağmen kumru diye dayadılar karışığı dayadılar karışığı. Orada yiyemiyoruz İstanbulda nasıl yiyelim.


  • nick nick cave  (17.09.14 22:16:44) 
Kadıköyde savaşma söğüş var. Kumruları izmirden getirtiyor, o yüzden bildiğin kumru yani, öyle ortaköydeki gibi düz ekmek arası sucuk değil.


  • shejia  (17.09.14 22:19:20) 
osmanbey civarında vardı bir tane, ekmeği ve içeriği güzel anlamışlar ama tadı aynı mı dersen, yaklaşamaz bile. lütfen kumrucunu aç ve linkini de şuraya koy biz de yiyelim. hatta zincir şeklinde aç bi şube de ben devralayım.


  • freya  (18.09.14 11:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.