[]

kafeye gidip bişeyler içmek kafede oturmak filan gereksiz bi eylem değil mi

benim hiç böyle bişey yapasım gelmiyor lan. bana çok uzak bi kavram. milleti görüyorum etiketliyor kendini bilmemne kafedeyim şunlayım filan. olm millet baya çaya 1.5 2 lira filan veriyor. e geldin o kadar 2 tane içmeden de kalkmıyosun etti mi 4 lira. olm 2 çaya 4 lira verilir mi? tamam derdini sikeyim diyebilirsiniz, hadi sevgilileri de anlarım ama arkadaşlarla toplanıp kafeye gidip bişeyler içmek çok sıkıcı geliyor bana. herkes lunaparka ya da pikniğe filan gitse ya. kafe ney lan.




 
lunaparkta nasıl oturuo kouşucan arkadaşlarınla ? hava yağmurluysa napsınlar ?

kendi adıma sahil varsa yakınlarda çimenlere oturabilcek oraya gidiyoruz yoksa kaldırımda oturacak halimiz yok.
  • acukali ekmek  (17.09.14 21:01:13) 
tiyatro, muze, sanat galerisi vs..kulturu yok ne yapacak? erkekler ya hali saha cafe. kizlar ya sinema cafe.


  • mayeskuel  (17.09.14 21:02:05 ~ 21:02:24) 
2 gün önce 3 liraya çay içtim İstanbul'da. Çanakkale'de boğazda içip 50 kuruş veriyordum halbuki.

Yapacak bir şey yok aga. Lunapark mı kaldı bu devirde hem ?
  • oğlum çok zor lan  (17.09.14 21:02:39 ~ 21:04:42) 
valla çanakkale'de kral boğaz manzaralı mekanlarda çay 50 kuruş hadi bunu da eleştir bakalım. misal şurası. static.panoramio.com


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (17.09.14 21:04:51) 
aynen çok sıkıcı la. hayata bakış açın güzel. karşı cinssen çıkalım. amaan değilsen de çıkalım. maksat birbirini anlamak değil mi yani.


  • nick nick cave  (17.09.14 21:08:57) 
ooo kafaya bak. fakir seni.


  • zam sampiyonu domates  (17.09.14 21:11:19) 
çok doğru düşünüyorsun. olay sırf parası değil. kafelerde oturmaktan nefret ediyorum ben de.


  • ykyt  (17.09.14 21:17:42) 
Arkadaşımın her dışarı çıktığımızda söylediği bir laf var, o aklıma geldi: "Üfff, yine bir yerlere gidip sıvı bir şeyler içeceğiz. Başka da seçenek yok amk".

3-4 lirayı geçmedikçe çaya o parayı veririm de, ben gittiğimiz yerin manzarası yoksa, açık hava değilse veya başka bir özelliği yoksa; ne ileyim, oturduğum yerde ferahlayamıyorsam veya içim açılmıyorsa; birileriyle konuşabilmek için dipdibe oturup birtakım sıvılar içmeyi sevmiyorum. Uzun zamandır görmediğin arkadaşın olur, bir doğumgünü kutlaması olur, birileriyle tanışmak için gidersin ve insan odaklı başka başka şeyler olur, o zaman sorun yok da; atıyorum, bütün gün iş arkadaşlarımı görüyorum ve her fırsatta zaten konuşuyoruz. Bu konuşmalar sırasında illa çay-kahve oluyor. Dışarıya çıktığımızda niye aynısını yapıyoruz ki? Madem "Hadi değişiklik olsun" dedik ve dışarı çıktık, eğlenceli ve değişik bir şeyler yapalım bari. Ben de "Eee, bu muydu, bunun için mi dışarı çıkıldı şimdi? Odada otursaydık da en azından rahat etseydik, yayılsaydık. Ben çay koyardım" diyorum.

Bir iki kitap okumalık veya manzaralı cafe var, onların yeri ayrı ama. Gidip su içerim en kötü.
  • aychovsky  (17.09.14 21:18:08 ~ 21:19:28) 
sigara içmiyosun sen ondan öyle. alkol sigara olmasa dışarı adımımı atmam


  • jack of shades  (17.09.14 21:28:21) 
Yorulursam parkta oturmak tercihim benim de. Senin gibi saçma buluyorum kafeleri barları. Bir de bazıları gidip 5 saat oturuyorlar, onlara şaşırıyorum asıl. Ben kahvem bitene kadar bile sıkıntıdan patlıyorum aynı mekanda.


  • shejia  (17.09.14 22:28:36) 
Kafede kızlar oluyor gardaş.


  • arnold schwarzeneger  (18.09.14 09:20:57) 
4 lira vereyim sen gelme.


  • [silinmiş]  (18.09.14 09:35:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.