[]

Haksız yere kovulduğun iş yeri sahibinin canını yakmaca final

1) www.eksiduyuru.com

2) www.eksiduyuru.com

Beyler gittim bugün ofise, önce bana bir kağıt imzalatmaya çalıştılar maaşımı almadan imzalamayacağımı belirttim. Maaş zarfımı uzattığında açıp saydım ve çalışmış olduğum 15 günün ücreti vardı sadece içinde. İhbar tazminatı hakkımdan bahsettiğimde adam zıvanadan çıktı üstüme yürüdü küfretti siktirin gidin buradan dedi (kız arkadaşımla gitmiştim şahit olsun diye) .. Kovdu bizi ofisten ve diğer grafiker lavukta üstüme yürüdü küfrederek seni bilmem ne yaparım 3 gün çalıştın ne hakkından söz ediyorsun bla bla diyerek. Bir de belirtmeyi unuttuğum bir durum var dün o anın kızgınlığı ve sinirle ben üstüm olacak grafiker lavuğa beni kovduktan sonra küfredip çıktım. Belirtiyorum özellikle saygımı son aşamada, kovulduktan sonra bozdum dayanamadım, katiyen küfredip kovulma durumu yok. Bu lavuklar küfrettiğin için kovuldun hiçbir hak iddia edemezsin diyorlar ve birlikte çalıştığım diğer ofis çalışanları da yalancı şahitlik yapmış arkamdan önce benim küfrettiğime dair. Fakat ofiste kamera kaydı şu bu hiçbir şey yok. Şimdi sorum şu ki küfredip de kovulma durumumda diğer haklarımdan feragat etmiş oluyorum sadece diye biliyorum. Hala ihbar tazminatı alabilirim diye biliyorum. Durum nedir ne yol izleyebilirim?

ek soru: Hala canlarını yakmak istiyorum şu spor kulüplerine telif hakkı ödemiyorlar diye nereye şikayet edebilirim.Artı bandrolsüz kitap satışıyla ilgili de bir şeyler yapmam lazım.
ek soru 2: Bir de bunlar benim maaşımı yarısını elden yarısını bankaya yatırarak veriyorlardı. 1000 net maaşımın 500 ü yatıyordu bankaya sigorta primimi düşük gösteriyorlardı yani..

Bu arada çalıştığım günün maaşını aldım ama hiçbir kağıda imza atmadım belirteyim, attırmaya çalıştılar ama reddettim. Şuan koz bende yani..

 
6 aydan az çalıştıysan bi 15 günlük para daha alman lazım ihbar tazminatı olarak. kulüplere mail at logolarınızı izinsiz kullanıyorlar diye. bandrol için de kültür turizm bakanlığına ihbarda bulunacaksın. bunları ihbar tazminatını aldıktan sonra yap tabi.


  • loser blueser  (17.09.14 18:29:25) 
bsa'ya ihbarda bulunmayı unutma.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (17.09.14 18:33:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.