[]

23-27 bin arasi alfa 147 mi astra gtc mi ?

nakit 23 var gerekirse 4 cekebilirim max. bu iki arac arasinda kaldim. siz ne diyosunuz? baska hangi araba alinabilir bu rakamlara? ici disi duzgun bi araba ariyorum.




 
araba almak yerine taksiye bin, çok daha kârlı.

ikinci el araba demek, triger kayışı demek, debriyaj seti demek, yeni fren diskleri, balatalar, kasko, sigorta ve dahası, aaa unutmadan kış lastikleri.

Astra GTC iyidir ama.
  • grimer  (17.09.14 16:23:11) 
Temiz bir gtc alırdım. (1.6)


  • kimlanbu  (17.09.14 16:47:50 ~ 16:49:36) 
Astra hakkinda cok bilgim yok ama alfa 147 cok guzel bir arac,temiz bir tane bulursan guzel olur.

@ grimer,abi bugun halkalida evden ciktim,once atakoye ordan balata gittim.yemegimi orda yiyip karakoye gecip pil alip tophaneden cihangire ciktim.bir gorusme yapip mecidiyekoye gecip evrak biraktim ve halkaliya geldim.senin kar hesabinin icinden cikamadim.keza bu arkadas dizel hyundai alip pazarlamaya cikacagim demiyor.butceme gore yakisikli bir araba alip,sevgilimle gezicem,yeri gelecek gece belgrat ormanina gidip outdoor fantaziye cosacam havasinda ne diyecek taksiciye abi iki dakika bekle bi outdoor yapip gelecem mi desin.senin hesap anca fulyada oturup mecidiyekoyde calisirsan tutar,
  • cizgilipijama  (17.09.14 17:11:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.