[]

Karışık Bi Araba Mevzusu

Selam Themis'ler,

2001 tarihinde babamın ülkede olmadığı bi' dönemde babaannem gidip babamın arabayı satıyor. Satıyor da nasıl satış? Noter falan yok ortada, para alınıyor, anahtar veriliyor. Sene 2012 arabanın vergi borçları geliyor babama, karakola gidiyor, savcılığa soruyor, hiçbir şey çıkmıyor. Sene 2014, Borçlar hala bizim üzerimize. Neyse, geçenlerde bi' adam arıyor babamı diyor ki benim evin önünde bi' araba yatıyor, plakasını söylüyor, bizim araba. Devam ediyor, ben araştırdım arabayı size ulaştım, arabayı satın almak istiyorum, ruhsat çıkartma, muayene gibi masrafları beraber ödeyelim, arabayı alalım. Babam da arabanın yerini öğrenmek için tamam diyor, geleyim göreyim arabayı bizim tanıdık kaporta ustasına götürelim. Adam ne gerek var falan filan diye ayak yapıyor. Sonra iki gün aramıyor. Son aradığında da bana 90 tl yolla sana arabanın yerini söyleyeylim diyor, babam da geleyim elden vereyim parayı, arabayı da göreyim diyor.

Olay böyle, peder beyin derdi arabayla suç falan işlenir de başıma kalır korkusu. Benim de derdim arabayı almak. Bu arada arabanın ogş falan hiçbir şeyi yok. N'apılabilir?

Edit: Arabayı bulmak üzere 2011'de savcılığa gidilmiş, haciz kondurulmuş üstüne araba yakalansın diye. Ve bulunamamış.

 
çalıntı ihbarı yapsanız?


  • inheritance  (17.09.14 14:59:55) 
Adam plakadan telefon numarasına nasıl ulaşmış? Bence o işte bir pislik var.


  • zombi  (17.09.14 15:04:41) 
çalıntı ihbarı +1. hemen savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun.


  • ludovico  (17.09.14 15:05:48) 
bu durum polise anlatılmalı. ilgili numara da verilmeli. sonrası savcılık falan.
para yatırmayın bir yere.

  • ykyt  (17.09.14 15:08:00) 
Para falan yatırtmam da, polise gitsek 13 yıl neredeydiniz diyecek. Ve babam arabanın mutlaka bi' garajda tutulduğuna inanıyor.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (17.09.14 15:11:27) 
Edit: Arabayı bulmak üzere 2011'de savcılığa gidilmiş, haciz kondurulmuş üstüne araba yakalansın diye. Ve bulunamamış.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (17.09.14 15:15:03) 
2011 de de gittik ulaşılamadı diyin. ama şimdi böyle bir numaradan bizi arayıp böyle dediler diyin. işte o numaradan belki polis ulaşır.


  • ykyt  (17.09.14 15:16:04) 
Seat Ibıza araba. Nereye gitmek gerekir? Herhangi bi' karakola mı dersiniz?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (17.09.14 16:14:29) 
bende neden 90 tl istediğine takıldım :) neden 100 değil.


  • jamswety  (17.09.14 16:42:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.