[]

Nakit Avans

Merhaba,
Dün vakıf'dan 100 tl nakit avans çektim. faizi ve işlem bedeli ne kadar oluyor. örneğin bugün ve ya haftaya yatırdığım takdirde ne kadar faiz gelir?



 
8 lira olması lazım.


  • colorwithnotexist  (17.09.14 12:25:21) 
1 haftalık faizi 8 lira mı? bütün ücret ve faizleri dahil şekilde.


  • naylonlee  (17.09.14 12:50:10) 
nakit avans dediğiniz şeyi ayrıntılandırın;
1-)ya kredi kartından nakit avans çekmişsinizdir.
2-)ya da vadesiz mevduat hesabınıza bağlı kredili mevduat hesabınızdan(ek hesap, avans hesap gibi fantastik isimler bankadan bankaya değişir).

ikinci nakit çekim komisyonu almaz. çekilen tutarın yatırıldığı gününe kadar geçen süreye günlük faiz işletir. faizleri %4-5 civarıdır. 100 liranın %4-5'ini hesaplayın, 30'a bölün ve çıkan sonucu kaç günde geri öderseniz o günle çarpın.

birinci çekilen tutarın belirli yüzdesini komisyon olarak peşin peşin alır ancak faizi ikinciden azdır. %2-3 civarıdır. komisyon genelde "%1,5, min 3 TL" gibidir. artı faiz, ikincinin hesaplama yönteminin aynısıdır ve çıkan tutar neti verir.

yani en fazla 4-5 lira faiz ödeyeceksin, 3 paragraf yazı yazdım bunun için. düşün ne kadar sıkılıyorum!
  • cliquot  (17.09.14 13:13:25) 
@cliquot teşekkür ederim. Uğraştırdım seni kusura bakma.


  • naylonlee  (17.09.14 13:22:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.