[]

Roma'da nerede kalmalı

Dolu dolu 5 günümüz var. Bol bol gezeceğiz. Hızlı tren ile floransa'ya gideceğiz. Oteli nerede seçmeliyiz? Termini, Vatican ya da başka önerisi olan var mıdır? (nedenleri ile beraber yazarsanız süper olur)




 
daha yeni romadan geldim otelimiz forus relais inn idi. Konumu terminiye çok yakın hatta colesseo ya roman foruma yani turistik yerlere çok yakın. Otel çok temiz ve odalar güzel kesinlikle tavsiye ederim. Ana caddede olduğu için çıkıp alışverişte yapabilirsiniz. Daha ayrıntı istersen sana roma için offline mükemmel bir gezi programıda önerebilirim. Ücretsizdir program.


  • basond  (17.09.14 12:08:05) 
Edyta'da kalın, sahibi Gerry'e de Türkiye'den selam getirdik deyin.

www.tripadvisor.com.tr

Ben de kaldım burada, kardeşim'de en az 2 kere gitmişti. Başka arkadaşlarını da gönderdi. Çok küçük bir pansiyon bile demeye dilim varmıyor ama güzel ve temiz bir yer. Sahibi gerry (ceri?) son derece ilgili. Yeri de Termini tren istasyonunun orada...
  • buttercup  (17.09.14 12:29:56) 
en iyisinde kalın yani the yellow'da alt katında hostele ait pub bulunmakta


  • texaco  (17.09.14 12:34:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.