[]

edit tick sorunsalı

Eksiduyuru için konuşuyorum.

Şöyle düşünüyorum, mesela X bir soru sordu, Y cevapladı. X cevaba tick attı. Y geldi cevabını editledi bişiler değiştirdi. Bu durumda X'in attığı tick kalkması gerekli bence.

Benzer düşünenler var mı? Bu kadar zor anlatılamazdı sanırım.

 
millet tick atsın diye kıçımızı yırtıyoruz, senin isteğine bak.
ben tick atılmayan cevabımı bi haftaya siliyorum.
isteğin saçma bence. sonuçta soru soran cevabını almış ve onaylamış oluyor.
  • teknikekip  (17.09.14 09:46:50) 
bütün derdimiz bu olsun.


  • etna  (17.09.14 09:47:14) 
ticki kaldırabilirim ancak her seferinde eski sorularımı tek tek gezmiyorum.


  • fallthepieces  (17.09.14 09:51:05) 
15 gün önce sordugun bilgisayar sorusuna güncelleme yaptim cünkü yeni güncelleme icin önce sunlari yapman gerekiyor diye ekleme yaptim. cünkü ayni soruyu aratan biri o duyuruyu bulacak, eski sürüm kullandigi icin cevabim tam gecerli olmayacak, ben de baskalarina yardimci olmak adina editledim.

soruyu soran sen ise ne bildirim aldin ne de geri dönüp bir daha tick atmakla ugrastin

ayni soruyu bulan biri baska yanitlarda tick oldugundan benim yanitimi kafadan pas gecti.

oldu mu simdi?

pesin edit: örnek veriyorum, senin sorun degildi ama hikaye gercek.
  • wiillii  (17.09.14 10:22:49 ~ 10:23:17) 
yadigar'ın tickini kaldırsam mı şimdi bilemedim :)


  • fallthepieces  (17.09.14 10:24:30) 
tick alacak şekilde cevaplamaya uğraşan biri nasıl bir edit yapıyor ki cevap tick'i haketmiyor artık? baya artniyetli olması gerekmiyor mu?

bence mantıklı değil. edit yapan mutlaka üstüne bir şeyler koymak için düzenlemiştir diye düşünüyorum, en azından ben öyle yapıyorum.
  • bykush  (17.09.14 11:04:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.