[]

Döviz soruları

1- 15-20 bin tl gibi bir meblağı vadeli mevduat hesabında mı tutmak gerek yoksa döviz alıp daha düşük faizle vadeli döviz hesabında mı? o paraya bir sene dokunmayacağım. para birimi avustralya doları. siz olsanız ne yapardınız? düşer mi ki döviz? hiç düştüğü de görülmüyo sanki?

2- dövizi nereden alayım? bankadan mı? yoksa döviz bürosundan mı? ne kadar fark eder? meblağ 10 bin tl, yine avustralya doları.


 
1- Döviz olarak tut uzun vadeli olacaksa. Döviz her zaman yükselecek diye bir kural yok, ekonomik nedenlerle düşebilir de.

2- Banka şubelerinin bolca bulunduğu bir bölgede şubelere gidip tutar belirterek sor, 10 bin tl karşılığı avustralya doları için kur nedir diye. En iyi oranı verende bozdurursun, döviz büroları daha zararlı olur genellikle. Katılım bankaları bir nebze daha iyi olabilir. Internet bankacılığı kullanıyorsan oraya da bak 9-17 saatleri arasında.
  • cakabo  (17.09.14 09:34:34) 
dovizle nereye kadar gel bist 30 hisselerine bolelim bir yıl sonra %25 min getiri olsun


  • steward  (17.09.14 11:23:15) 
@steward
kesin bilgi mi dayı?

  • baldur2  (17.09.14 11:24:54) 
hisse.net e gir muhabbetleri dinle sonra benim gibi git hisse senedi hesabı actırbankalardan olur ama komisyonu coktur ben sankomenkulden actırdım uzun vadeli takılıyordum zararım olmadi ama bist 30 un dısına hiç çıkmadım oyle salak salak futbol hisselerine falan girenler yan yattılar. simdi gunlukcu olarak tekrar dondum sahnelere 3000 tl var ekimde 2000 tl daha koyucam yılbası hedefinm 15 bin bunun yarıya yakını hisse senedi kazancı olacak


  • steward  (17.09.14 11:33:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.