[]

the sims 4 açılmıyo

günaydın panpalar. malum ortamlardan indirip güzelce update ve crack yaptığım ve on güne yakın süredir oynadığım oyun açılmamaya başladı. dün açıp origin.e girdiğimde origini güncelledi sonrasında oyuna tıkladığımda ayrı bi origin sayfasında ya product key gir ya da oyunu eklemiş başka bi adresten giriş yap dedi. du bi crack ve update v6 yapıyım dedim onları hallettikten sonra oyuna launcher.dan da masaüstündeki ikrondan da tıklasam hiç bi hareket olmamaya başladı. restart yaptığımdaysa yine ilk baştaki gibi product key istedi. dosyaları kurcaladım ts4.par dosyasını yine The.Sims.4.Launcer.par yaptım yine düzelmedi. Var mı çözümünü bilen?




 
Origini offline yaparak girmeyi denein mi?


  • shejia  (17.09.14 09:56:13) 
Origin'i hiç karıştırmayacaksın olaya zaten. Hem offline olmalısın hem de internet bağlantını kesmelisin oyuna girerken. Yoksa mekan değiştirirken atabiliyordu oyundan. Oyunu silip tekrar yüklemen gerek. Save dosyaları nerede bilmiyorum ama onları da almalısın. Ayrıca umarım originden fake bir hesap açmışsındır. Yoksa o hesabın da engellenebilir bu yüzden.


  • ufukcel  (17.09.14 10:00:02) 
originden hep offline girdim zaten ama interneti kesmedim. sırf sims için ayrı bi hesap açmıştım zaten ban yesem de bişey olmaz diye.

save dosyalarını da silmeli miyim peki? yoksa yeniden yükleyip save dosyasını kopyalayıp eski oyunuma devam etmeme müsade eder mi?
  • kakamelsokoban  (17.09.14 10:27:17) 
Kopyalarsan devam etmesi gerek.


  • ufukcel  (17.09.14 11:22:33) 
update yaptığın için exe dosyası değişmiş. güncel versiyonun için crack bulman gerek.


  • argent dawn  (17.09.14 11:29:02) 
@argent dawn update v6 yaparken aynı klasör içindeki crack dosyasını da kopyaladım ama onun da uyumlu olması gerekmez mi? ya da v7 çıkmasını beklesem onu denesem düzelme ihtimali var mı?


  • kakamelsokoban  (17.09.14 11:54:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.