[]

Ne olucak bu suriyeliler?

Tamam eyvallah savaş var ülkelerinden kaçtılar.

Ama her yerdeler, devlet sahip çıkamadı. Türkiyenin her ili ilçesisi neredeyse bucağına yayılmış durumdalar.

Dilenmekten başka bir şey yapanını da görmedim.(zengin olup jipleriyle dolaşanları dışında)

Ne olacak bu insanların hali?

 
ne olacağını bilmiyorum ama ben çok üzülüyorum ne olursa olsun. düşünsenize, büyüdüğünüz oynadığınız okuduğunuz binalar, eviniz yerle bir olmuş. tanınmaz hale gelmiş. ailenizi kaybetmişsiniz belki. ve hala devam eden bir savaş var...

böyle bir durumda başka bir ülkenin kapılarını açması ilaç gibi gelmiştir sanıyorum. elbette yanlış şeyler oluyor, küçük kız çocuklarının satılması ya da fuhuş gibi. ama mesele suriyelilerde değil, bu tarz iğrenç şeylere itibar eden insanımızda. bilmiyorum, benim düşüncem bu yönde.
  • who cares wins  (16.09.14 22:46:08) 
kaldılar. gitmezler artık. yakında vatandaşlık falan verilir. sonda arapça devlet bize bakmıyor derler.


  • baldur2  (16.09.14 22:54:33) 
suriyelilerin bugün bi kısmıyla muhatap oldum,hepsi de tayyipten nefret ediyorlar,suriyeye silah gönderiyor,iç savaş çıkartıyor diye.bize bedava verilen bişey yok,çalışıp kazanıyoruz diyorlar,türkiyenin onlar için iyilik yaptığını düşünmüyorlar.diğer taraftan akp nin en çok oy aldığı semtlerde de halkta gittikçe artan bi tepki var suriyelilere karşı, son iki haftadır gözlemlediğim.önümüzdeki günlerde belki bi hareketlilik olabilir bu suriyeliler konusunda,hatta tayyipin eskisi kadar göz önünde olmadığı şu dönemde gidişat akp nin çöküşü şeklinde diyebilirim açıkçası.


  • essoist  (16.09.14 23:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.