[]

kızılay kanımı almadı!!1!!!1

düzenli olarak kan bağışı yapan biriyim, bugün tekrar kan merkezine gittim ve gürcistan'da bulunduğum için riski ülke diye 6 ay bekle dediler. ben 6 ayda 2 bağış yaparım lan. altı üstü 1 gece kaldım ve hiç bir insanla temasim dahi olmadı. çok koydu la, daha doğrusu doktorun alaycı tavrını yediremedim. orospu çocuğuna iyi günler diyerek odaya girdim cevap vermedi, sonra alay eder gibi gürcistan'a gittiğin için kanını almıyor ve seni uğurluyorum dedi, espiride değil ciddi ciddi söyledi bunu. herif yüzüme bile bakmadı zaten, önceki gittiklerimde de yok tansiyon yok ıvır zıvır bahanesiyle geri gönderiyodu. o kadar form doldurduk, parmaktan kan verdik, tansiyon ölçtürdük sonra paşa paşa eve döndüm.

hani diyorum belki kızılay'ın kuralları çok katıdır, hastaneye gidip direkt bağış yapabilir miyim? olmadı elimi ayağımı keseyim toprağa aksın gitsin.


 
hastaneye gidip direk bağış yapsan da olmaz sonuçta onlar zevkten almamazlık yapmıyorlar.belirli kurallar var ve alırlarsa suçlu olurlar ve kanın da bi işe yaramaz.zamanında böyle karar verilmiş senin bu yaptığın da riskli bulunmuş.dişçiye gittiğinde de 1 yıl veremiyorsun mesela..bekle işte 6 ay sonra verirsin.

ve doktorun tavırları da onun kişiliği ile ilgilidir.her meslekte kişiliksiz,sinir bozucu tipler var.sallama es geç
  • 00 08  (16.09.14 22:29:07) 
olabilir hocam. risk alınamayacak kadar büyük bu konuda. kızılay'ın verdiği kandan ölen bir çocuk olmuştu urfa'da. benim de dövmem var diye almamışlardı en az bir yıl geçmesi gerekiyormuş dövme yapıldıktan veya deldirme yapıldıktan sonra.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (16.09.14 22:32:38) 
kızılay haklı. Gürcistana gidenleri çoğu ucuz paraya seks için batuma uğrayıp öyle dönüyor, alınmaması lazım.

Hacamat yaptır derim illa kan aksın istiyorsan
  • efrasiyab87  (16.09.14 22:40:01) 
Saçmasapan olan veya güvenlik gereği çok anlamlı olan birçok prosedür var, uygulamasalar onların başları yanar.

Bir de siz doğruyu söylüyorsunuz ama o adam bu şartlar altında kimseye güvenemez ki. Tanımıyor etmiyor sizi. Biri oralarda biri ile yatmış kalkmış olabilir, ama "Haşa yapmadım" diyebilir. Bunu çok inandırıcı bir şekilde de söyleyebilir.

Prosedür böyle ise başka yerler de almaz.

Kan grubu neydi? O zamana kadar ben kan vereyim ikame olarak.
  • aychovsky  (16.09.14 22:42:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.