[]

bu başlıkta beni zayıflatıyoruz.

Sevgili beslenme uzmanları. Bana bi yardım ediverin.
Ben yıllardır yememe içmeme dikkat ediyim de azıcık kilo veriyim deyip boğazını tutamayanlardanım. Kendime engel olamıyorum. Aşırı iradesizim. Amacım diyet yapmak falan değil. Sabah bunu ye, öğlen bunu ye gibi programlar bana göre değil açıkçası. Çok fazla kilo problemim yok ama sıkılaşmam gerek. Bunun için de spora başladım. Bir spor salonuna üye oldum. Sporu yapıyorum iyi güzel de boğazıma dur diyemiyorum ve siz de takdir edersiniz ki beslenmeye dikkat etmeden spor yapmak boşa kürek çekmek demektir.
Kendimi kilolu görünce moralim çok bozuluyor. Moralim bozuldukça da bir şeyler yiyesim geliyor. Yedikçe kilo alıyorum ve yine moralim bozuluyor. Böyle bir kısır döngü kısacası.

O yüzden kendimi nasıl motive edeyim de az yiyim?
Hatta tam olarak ne yemeliyim, ne yememeliyim? Neleri keseyim? Ne zaman yemek yemeliyim? Mesela gece acıkınca atıştırmalık olarak ne yiyebilirm? Tatlı ihtiyacımı neyle geçiştirebilirim? Beslenmeme dikkat etmek için tam olarak napmalıyım? Önerilerinize talibim.


Bu arada 24 yaşındayım, kadınım. Boy 1.55 cm, kilo 50-51. Çikolataya karşı bir düşkünlüğüm var. Cips, çekirdek kola gibi şeyler tüketmem. Çaya şeker atmam. Ancak çikolatasız da yapamıyorum maalesef.
Amaç; 3-4 kilo vermek ve daha çok sıkılaşmak.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

 
sunu izle. icinde inanilmaz bilgiler var.

vimeo.com
  • mayeskuel  (16.09.14 20:33:50) 
ilk olarak ekmeği azalt sonra yemekleri kucult bak bır anda sıkı bır dıyet moduna sokma kendını cunku genellıkle sıkı dıyetler bozuluyor ve asırı yeme ıstegıyle ınsan saldırıyor o yuzden kendını cok kısıtlama kıloları yavas ver kı hemen alma

ayrıca sunu demek bana nasıp oldu 'spor yap'
  • mymissingstars  (16.09.14 20:35:51) 
ben 30 kg verdim, senin işin daha kolay. iradene hakim olup, çikolatayı, zararlı şeyleri yiyip içmeyeceksin. boğazını tutmazsan zayıflayamazsın. haftada 1 kere küçük bir çikolata ye abartma.


  • rock n roll  (16.09.14 20:38:37) 
bu tarz çıkışları anlayamıyorum. çünkü bana göre insan rahatça istediğini (elbette suyunu çıkarmadan) yiyebilmek için spor yapar. sonuçta tat alma duyumuzu tatmin etmemiz gerekiyor. onu kıs bunu kıs nereye kadar.


  • emininsel  (16.09.14 20:49:33) 
görüyorum ve arttırıyorum, yemeği azaltma. düzenle. ayrıca spora başla, ama demedi deme kilo alırsın sen spor yapıp kaslandıkça.


  • klassno  (16.09.14 20:51:02) 
kilo almıyım yahu. zayıflamak istiyorum ben. ayrıca spor yapıyorum. yeni başladım. kilo almamak için uğraşıyorum. demeyin öyle.


  • proculianus  (16.09.14 20:58:18) 
(bkz: ketojenik diyet)
(bkz: intermittent fasting)
Karbonhidratı inat edip bir hafta sıfırla. Gerisi gelecek.
  • arnold schwarzeneger  (17.09.14 08:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.