[]

Ortama Kadın Girince Saçmasapan Davranan Arkadaşlar

Selam.

Bizim şimdi işyerinde bi arkadaş grubu var, 4-5 erkek. Yakın zamanda bize bi tane de kız takılmaya başladı. Kız geldi geleli ortamın tadı kaçtı.

Kız zaten prenses sendromlu bir şey. 30 yaşında vardır ama hareketler liseli kız gibi. İşin kötüsü, bizimkiler de buna prenses muamelesi yaparak sendromu körüklüyorlar. Oturuyoruz mesela, kız geliyor, bizimkilerden biri kalkıp yer veriyor. Deli oluyorum abi, kız yaşlı mı, hamile mi, niye yer veriyosun amk? Kendisi yan masadan sandalye çekemiyor mu? Sonra mesela oturuyoruz, yemeğe geçelim diyoruz, hep beraber ayaklanıyoruz, bu kız çıkarıp sigara yakıyor "daha erken yaa" diyor, ayaklanmışken hepsi oturuyor tekrar. Aynısını başka biri yapsa "sigaranı iç gel, geçiyoruz biz" olur. Hayır amk anlamıyorum, kız güzel olsa amsalaklık diycem de kız güzel de değil.

Sinir olduğumdan içimi dökmek için yazdım da sorayım bari, normal mi abi bu davranışlar? Garip değil mi yani, ben miyim garip olan? Herkes mi böyle ortama kız girince şirazesini yitiriyor? Ben mi abartıyorum?

 
Arkadaşların ağır Meriç. Okurken tiksindim.


  • arnold schwarzeneger  (16.09.14 13:48:21) 
Arkadaslarinin sevgilisi yok galiba. niye kizin agzina bakiyorlar? Sen nabiyon o durumlarda, mesela su sigara olayinda oturdun mu geri? Dogru soyle adsfg


  • mandalina kokusu  (16.09.14 13:52:39) 
@mandalina yok ya ne oturcam, "iyi, ben geçiyorum" dedim geçtim yemeğe kendim. Hanfendinin keyfini mi bekliycektik.

Edit: ha bi de, benim de sevgilim yok. sevgilimiz yok diye tüm kadınlara kraliçe muamelesi mi yapmamız gerekiyor yani?
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.09.14 13:54:09 ~ 14:08:41) 
Peki neden arkadaşların böyle bir şey yapıyor ki?
Kız güzel değil demişsin.
Yönetici mi? Önemli bir görevi mi var, lazım olacak bir tip mi yani?
Şeytan tüyü mü var yoksa kızda?
  • suspendline  (16.09.14 14:10:29) 
Hepsi de mi sap bunların ? Normal kız arkadaşları bile yoksa o yüzden öyle davranıyorlardır. Yazık.


  • elikası  (16.09.14 14:15:09) 
@suspendline yok ben de onu anlamıyorum. Hepimiz aynı seviyedeyiz şirkette. Lazım olcak bi tarafı da yok, bi çekiciliği de yok. Şımarık prenses sendromlu bi kız işte. Tüm bu muamele sırf hatun diye. Hayır bunlardan herhangi birisiyle bu kızın arasında bi şey olma ihtimali de yok yani. Tamamen dişi olmasına karşı refleks gibi bi şey bu hareketler. Garip.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.09.14 14:19:09) 
İnsanların tüm doğadaki hayvanlarla aynı olan özelliklerini gördükçe hayret ediyorum.

Doğada da 1 dişi 5 erkek varken ve hele çiftleşme dönemi geldiyse tüm erkekler kendi yollarınca kur yapar ve dişi SEÇER kiminle şeydeceğini.

Sizin sorunuzdan pek farklı değil.
  • jesterdvine  (16.09.14 14:25:01) 
sendromlu olmasa idi yer verme mevzusu nezaket içinde değerlendirilirdi. böyle şeyler beklemeyen/aramayan, sürekli beklemeyecek, nezaketten anlayacak kadınlar için normal bence.


  • uykusunu yakalayan adam  (16.09.14 14:29:31) 
Eğer gerçekten rahatsız oluyorsan, sıkıntı büyükse ve iş arkadaşların normalde dışarıda falan görüştüğün tiplerse yani aranız iyiyse bence suratlarına tükür. Böyle adamlar kaldı mı ya... Yazık!
Kızın nasıl bir tip olduğunu prenses benzetmenden tahmin ediyorum. Öyle kızlar ortamı da işi de perişan eder bir süre sonra. Herkes kendine çeki düzen versin bence.
Belli ki ortamın akıllı abisi sensin. Bu adamlar durumu abarttıklarının farkında olmayabilirler. Uyarmakta fayda görüyorum. Ama aran iyi değilse ya da sallamıyorsan bir süre sabret. O hatun yakın zamanda gider oradan. Bir ikcı olarak konuşuyorum ;)
  • suspendline  (16.09.14 14:29:42) 
@abelardo aman eksik olsun ya. İplediğim yok zaten de yani amacım cool olmak ya da kız beni beğensin diye değil. cidden kıl oluyorum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.09.14 14:32:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.