[]

lg g3 vs. sony xperia z2

iyi günler, donanımhaber'in incelemelerini falan izledim. hala karar veremedim.

fiyatları hemen hemen aynı, hangisini alsam bilemiyorum. telefonda oyun oynamayan, internette gezinen kullanıcıyım. batarya z2de daha iyi gibi gözüküyor, keza kamera da. ama toz su geçirmediği için çok ısındığı söyleniyor yani ısıyı dışarı veremiyormuş. hangisini alsam kızlar?


bir de mp3 çalan bir şey almak istiyorum yüzlerce lira dökemem fakat varsa tavsiyeniz onu da alayım, telefondan müzik dinlemek çok pil götürüyor ben de günde 2-3 saat dinlerim o yüzden mp3 çalan bir şey de önerirseniz sevinirim.

 
ben olsam sony alırdım, şu anda LG G2 kullanıyorum G3'üde inceledim ama sony'nin özelleştirmeleri daha çok hoşuma gidiyor. ve şekli.


  • fallthepieces  (16.09.14 13:17:53) 
z2 almak için çıktım işten 2 hafta önce. gittiğim yerde G3 de inceledim tasarım olarak çok daha hoşuma gitti Z2 kumanda gibi. zaten özellikleri de nerdeyse aynı bence


  • zenc  (16.09.14 18:09:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.